Reklama

Reklama

V pasti - Katka

(TV film)
  • angličtina Trapped

Obsahy(1)

Pět let jsme sledovali tragický příběh dívky, která propadla pocitu, že radost, štěstí a životní naplnění je možno si aplikovat injekční stříkačkou. (oficiální text distributora)

Recenze (59)

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Láďa: - "To je vono, vona si právě neuvědomuje to, že o kolik já jsem starší než vona, a to je vono - já kdybych byl starej jako vona, tak bych jel, furt bych smažil. Tak co, co mám ztratit, dyť jí je jednadvacet. Ale já už prostě nemůžu." & Láďa: - "My jsme spolu rok a půl, no a v průměru jsme s Káťou utratili za heroin, já nevím, 1 300 000,- a to jsem schválně ještě snižoval." ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Sice je trochu nefér takovému dokumentu dát 5 hvězd, ale nemůžu jinak. Jeho "kvalita", nebo spíš divákova fascinace je dost spojená s voyeurismem. Vidět během hodiny 5 let života jedný hezký holky, která se vám před očima propadá do stále větších h*oven, jak myšlením, tak i vzhledem. Jenže tohle není film, to je realita a ta fascinace je právě o to větší. Helena Třeštíková si ale zaslouží absolutní uznání při pomyšlení jak moc se musela s Katkou a případně Láďou sblížit, a přitom si zachovat profesionální odstup, nutný k natáčení. ()

Reklama

blacktomas 

všechny recenze uživatele

Katka je v první moment na pohled zajímavá a vnímavá osoba, která sklouzla do drog, ví o tom a chce s tím něco dělat, proto skončila v Němčicích. V zápětí přichází klasický model, kolotoč výmluv, sebelítosti a planých, nikdy neuskutečněných nadějí. Katka se motá v kruhu drog a schopností jak si na ně vydělat. Krádeže, prodej drog a prostituce. Jinak to snad ani nemohlo dopadnout, nebo ano? ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Taková obdoba Christiane Felscherinow - My děti ze stanice zoo :-) Líbilo se mi, že se dokument částečně natáčel i tady u nás na Jižňáku. Katka a ten její přítel Láďa na mě působili asi jako blbý a blbější. Jinak já to stáhnul v domění, že se jedná o dokument Katka z roku 2009. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Silné... Třešťíková vždy měla cit si vybírat zajímavé lidi s dechberoucím životním příběhem a jedním z nich je i Katka - feťačka, která se každou její návštěvou propadádo větších a větších sraček. Možná vás chvíli budou iritovat prázdné kecy ústřední dvojice, ale to tak nějak k tématu patří. Spíše však budete docela zírat co drogy všechno dokážou (změna Katky po šlehu je neuvěřitelná). Třeštíková má navíc i praxy pro prostředí v kterém točí, tudíž například kontrast při svíčkách k jinak značně surovému matériálu taky pěkně pracuje s divákem. Za čtyři. No a místo těch prázdných keců, kterýma jsou dětska krmena ve škole o tom jak jsou drogy nebezpečné a vyvolávající spíše chuť to zkusit, bych zavedl tohle, nebo rovnou celovečerák Katku... Jako jasně, ale já se musím dostat na Katčinou úroveň a pak se můžeme od toho dna odrazit spolu. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama