Reklama

Reklama

Troy, Gabriella, Chad a ostatní spolužáci po skončení střední školy hledají na léto brigádu. Troy dostane nabídku pracovat v hotelovém komplexu s golfovým klubem s názvem Lava Springs. Práci přijme jen s podmínkou, že zaměstnají také jeho spolužáky, tedy i Gabriellu. Troy ale netuší, že majitelem klubu je otec sourozenců Evansových a práci pro něj zařídila Sharpay. Když se Sharpay dozví o ostatních spolužácích, donutí správce Fultona, aby se jich zbavil. Troy s Gabriellou plánují, že půjdou večer do klubu Lava Springs na soutěž talentů, protože se jí mohou zúčastnit i zaměstnanci. Sharpay, aby získala Troye, nasadí novou taktiku. S pomocí otce začne Troye od ostatních izolovat. Na spolužáky a Gabriellu přestává mít čas. Sharpay oznámí bratrovi, že na soutěži bude zpívat s Troyem, čímž ho de facto vyšachuje ze soutěže. Bratr se dokáže rychle začlenit mezi spolužáky, kteří poznávají, že není tak špatný, jak si o něm dosud mysleli. Společně začnou nacvičovat taneční vystoupení a on je učí vše, co zná, jen aby v soutěži uspěli. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Když jsem chtěla před několika lety zjistit co to sakra je ten HSM a proč se z toho všichni můžou zblázdnit, náhodou dávali v televizi tenhle díl. Tak jsem si řekla proč ne. Podívám se na to, a v podstatě hned zároveň jsem toho začala litovat, protože téměř od začátku jsem na to zírala s pusou dokořán, šokovaná komu se to může líbit. Teď, několik let potom co jsem to viděla poprvé se na to podívám jen jednou za čas, z recese, nebo když se potřebuju zasmát nějákýmu úplně blbýmu filmu. Opět platí fakt, že písničky to má poměrně dobrý, slova pěkný, ale nesmíte je většinou vidět v kombinaci se scénami, protože ty to značně kazí. A Troy s Gabriellou? No co mám o jejich duetech říct? Hrozivá nuda. Nechápu proč nejlepší písnička a scéna - Humuhumunukunukuapua A byla nakonec z filmu vyřazena. Rozhodně nejhorší ze všech tří. Dávám 2* ()

Xsi odpad!

všechny recenze uživatele

Film, který jsem viděla z donucení, film, jehož každou vteřinu jsem ukrutně nenáviděla. Nevím, jestli víc když zpívali, nebo když "se tam něco dělo", ale ono to asi vyjde nastejno... Vždyť jsou to přece krásné americké děti, takové, které mají rovné bílé zuby, žádnou nadváhu, nikdy nemají akné, natož pak nějakou jizvu, bohaté rodiče a růžovou realitu... Přeju jim to, jen pokud se mně to nebude týkat.... ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Oops!… I Did It Again aneb jak jsem se nepoučil a podruhé se utopil ve stejné řece. O tolik horší než jednička (i když těžko porovnávat, viděl jsem z ní asi patnáct minut) až je to vlastně o to lepší. Divné? Tak to jste tuhle cukrkandlovou skupinku lůžovouškých umělohmotných náctiletých cukroušků kolem Zaca Efrona ještě neslyšeli (pro vás naštěstí). Ten tu je jediný kdo má vlastní sólo píseň (bezva, že?). U toho jeho běhu podél jezírka, přičemž zpytuje své svědomí a tu a tam "efektně" seskočí ze skály, jsem se málem sbíral ze země. Konec dobrý všechno dobré. Trojka v kině to jistí. I když, raději snad ani ne. ()

pravdovravny 

všechny recenze uživatele

Mám taký pocit( hodnotenie na IMDB 4.7), že tento film veľa ludí nepochopilo. Vážne, lebo tomuto filmu vytýkajú to čo ho robí iným a pekným oproti ostatným detským filmom. A ten rozdiel je, že sa neberie príliš vážne a význam piesní a posolstvo celého filmu je vskutku na dnešnú spoločnosť viac ako naivné. Ale kto by niekedy nechcel veriť tomu, že všetko zlé sa raz na dobré obráti.....No nič, tento film je rozhodne veľmi dobrý a inšpiratívny!:) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (26)

  • Nápisy na Chadově (Corbin Bleu) tričku vybírali diváci Disney Channelu. (Cheeker)
  • Vanessa Hudgens řekla, že její nejoblíbenější taneční číslo je "Work This Out". (Cheeker)
  • Ryan (Lucas Grabeel) i Kelsi (Olesya Rulin) ve filmu vystřídali 13 různých čepic. (Cheeker)

Reklama

Reklama