Reklama

Reklama

Troy, Gabriella, Chad a ostatní spolužáci po skončení střední školy hledají na léto brigádu. Troy dostane nabídku pracovat v hotelovém komplexu s golfovým klubem s názvem Lava Springs. Práci přijme jen s podmínkou, že zaměstnají také jeho spolužáky, tedy i Gabriellu. Troy ale netuší, že majitelem klubu je otec sourozenců Evansových a práci pro něj zařídila Sharpay. Když se Sharpay dozví o ostatních spolužácích, donutí správce Fultona, aby se jich zbavil. Troy s Gabriellou plánují, že půjdou večer do klubu Lava Springs na soutěž talentů, protože se jí mohou zúčastnit i zaměstnanci. Sharpay, aby získala Troye, nasadí novou taktiku. S pomocí otce začne Troye od ostatních izolovat. Na spolužáky a Gabriellu přestává mít čas. Sharpay oznámí bratrovi, že na soutěži bude zpívat s Troyem, čímž ho de facto vyšachuje ze soutěže. Bratr se dokáže rychle začlenit mezi spolužáky, kteří poznávají, že není tak špatný, jak si o něm dosud mysleli. Společně začnou nacvičovat taneční vystoupení a on je učí vše, co zná, jen aby v soutěži uspěli. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Jo, jednička byla sladká, asi tak jako 10 000 tabulek čokolády. Byla tak sladká, až se nám z toho zuby kazily a někteří to nevydrželi a nelíbilo se jim to. Mně se jednička líbila. Odpočinkový film, jak má být. To samé dvojka. I když, možná, že se mi druhý díl líbil o něco málo více. Z prostředí střední školy (které je mi velmi blízké) jsem se přesunuli do doby, kdy jsou prázdniny (nejlepší období studenta a toto období mám rád) a navíc si hlavní hrdinové sháněli brigádu. Našli ji v luxuxním a příjemném sportovním klubu. Scénář je skoro stejný jako u jedničky. Místo muzikálu jde o (ne)důležitou soutěž ve zpěvu. Opět se dočkáme rozpadu hlavní dvojce a týmu Tygrů. A jak jinak, tak se taé dočkáme happy endu. Opět je zvláštností, jak se mi líbilo ty písničky. Například song „ I Don't Dance „ , který je tak trochu řízlý RnB, je vážně dobrý. Hlavní dvojce, je neuvěřitelně sladká, ale hodí se k sobě. Zac Efron a krásně roztomilá Vanessa Anne Hudgens navíc předvádějí i dobré výkony. Na ostatních hercích je vidět, že si natačení užívají a já sám bych si ho také asi užíval v tak příjemném prostředí. Asi jsem divný, ale těším se na třetí díl! ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Oproti až neuvěřitelně vyváženě podprůměrné jedničce, je dvojka až neuvěřitelně velice nevyvážená. Tři čtvrtiny filmu jsem se pohyboval s hodnocením na pomezí odpadu, všechno změnila až nečekaně slušná, lehce stravitelná poslední čtvrtina, která se mi velice líbila a díky které bych možná byl ochoten absolvovat tento film znovu. Oblíbené písně: I don’t dance, Gotta go my own way, Bet on it. Tři čtvtiny za 25 %. Poslední čtvrtina velice slušných 75 %. Vzhledem k tomu, že se ke jmenovaným písničkám stále rád vracím, tak tu jednu hvězdu přihodím. ()

Reklama

vodafone odpad!

všechny recenze uživatele

Podíval jsem se jako hloupý Honza na pokračování tak slavného filmu Muzikál ze střední jen s čisté pošetilosti a velkého optimismu, že by mohli vyloudit něco lepšího. Film je ještě horší než předchozí a zasloužil by si v top 200 nejhorších. Herecké výkony jsou slabé nebo až moc přehnané, scénář je trapný, jediné co mě tenhle film dal bylo to, že jsem vyprskl jídlo na laptop jak jsem se musel zasmát téhle trapné napodobině filmu. Poprvé a snad naposledy musím dát hodnocení odpad. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Když jsem chtěla před několika lety zjistit co to sakra je ten HSM a proč se z toho všichni můžou zblázdnit, náhodou dávali v televizi tenhle díl. Tak jsem si řekla proč ne. Podívám se na to, a v podstatě hned zároveň jsem toho začala litovat, protože téměř od začátku jsem na to zírala s pusou dokořán, šokovaná komu se to může líbit. Teď, několik let potom co jsem to viděla poprvé se na to podívám jen jednou za čas, z recese, nebo když se potřebuju zasmát nějákýmu úplně blbýmu filmu. Opět platí fakt, že písničky to má poměrně dobrý, slova pěkný, ale nesmíte je většinou vidět v kombinaci se scénami, protože ty to značně kazí. A Troy s Gabriellou? No co mám o jejich duetech říct? Hrozivá nuda. Nechápu proč nejlepší písnička a scéna - Humuhumunukunukuapua A byla nakonec z filmu vyřazena. Rozhodně nejhorší ze všech tří. Dávám 2* ()

elisinka odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička mě vážně dostala ale druhý díl mě doslova převálcoval! Proč nevydělat ještě pár milionů dolarů navíc, že? Na druhou stranu pro takové třináctileté slečny je to možná perfektní podívaná ale jak tady psali přede mnou, myslím i já že DIsney vážně upadá. Kde jsou ty doby kdy se na pěkný a dojemný animák mohli dívat děti i dospělí a užili si podívanou obě věkové skupiny? ()

Galerie (31)

Zajímavosti (26)

  • Casting na úvodní hudební scénu "What Time Is It" trval 3 dny. (Cheeker)
  • Několikrát se nestihlo natáčení přes den, proto si tvůrci museli vypomáhat osvětlením. Například scena k "You Are The Music In Me" se natáčela v noci. (figi6)

Reklama

Reklama