Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vlně světové posedlosti internetem se v roce 2001 svezla i průměrná americká rodina Bellingerových. Dospívající syn Colby v jejich domě tajně instaluje kamery, začne natáčet nejintimnější momenty z každodenního rodinného života a poté je „živě“ uvádí na netu. Bellingerovi se takřka přes noc stanou senzací, první skutečná reality show v přímém přenosu má obrovský ohlas a rodina, která chce nezdárného synáčka uškrtit, rychle pochopí, že kšeft je kšeft a že miliony nesmrdí. Kousavá satira o nenasytnosti, slávě a rozvratu rodinných hodnot u těch, kteří jsou infikováni internetovým virem zvaným úspěch, i o soudobé posedlosi pořady typu reality show, natočil režisér Eric Steven Stahl. Co myslíte - napodobuje život umění nebo je to naopak? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

agent00074 

všechny recenze uživatele

No, film není žádný zázrak… Nápad je zajímavý ale provedení trochu vázne. Je to průměrná komedie a opravdu se zasmějete jen párkrát (někdo zřejmě vůbec). Někteří herci mi přišli, že zrovna dodělali školu a zřejmě ještě neví, co přesně mají dělat. Takže 3* ještě poznámka... teď jsem si všiml, že to je teprve 3-tí film tohoto režiséra. Což trošku omlouvá kvalitu, ne však úplně. Protože 3-tí film režiséra může být např.: Pulp Fiction...:-) ()

Juto 

všechny recenze uživatele

,,Vidím ťa.com" je komédia s dobrým príbehom, ktorá sa stáva premárnenou príležitosťou. Zo scenára sa stáva chaos a réžia sa stráca medzi komédiou a drámou. Dej mohol skúmať ľudskú chamtivosť alebo škody, ktoré médiá a reality show môžu spôsobiť rodine. Ale v konečnom dôsledku tento film nie je ani vtipný, ani dramatický. 5/10 ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý nápad, ovšem zpracování bylo dosti slabé. Věcí k zasmání tam bylo opravdu poskrovnu. Ono by to v podstatě ani tak moc nevadilo, ale to kolem by muselo mít jakési kouzlo, atmosféru a úroveň. Nicméně nemělo. Bylo to takové nemastné a neslané. Docela odfláklé, řekl bych. Dle mého promarněný potenciál. Howgh! ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Námět měl dobrý potenciál. Bohužel scénář je zcela rutinní záležitost, postrádající cokoliv zajímavého, či podmětného. Herci odvedli docela dobrou práci, zvláště u jistých činnostech co jim scénář předepsal-zvláště Beau Bridges. Režie je zcela obyčejná. Škoda, protože jak jsem napsal, námět měl solidní potenciál na břitkou satiru americké konzumní společnosti. Takhle jenom vznikla trošku zábavná jednohubka, na kterou brzy divák zapomene. ()

Ell.ie 

všechny recenze uživatele

Dnes ráno jsem si říkala,že si pustím nějaký film,který jsem ještě neviděla..tak jsem sáhla po Já-tě-vidím.com a myslela jsem,že se poseru (v tom špatným slova smyslu)!! Fakt puberťácka kravina,u které se ani nezasmějete..Podle názvu jsem myslela,že to bude asi dobrý film a šeredně jsem se spletla..!IUsoudila jsem,že aspoň jednu hvězdičku dám za Chira!:D Na kterého se dalo aspoň koukat,když né nic jiného :-) Kdo neviděl a rozhoduje se mezi tím,jestli si tenhle film pustit,radím všem : NEMARNĚTE S TOUHLE BEJKOVINOU ČAS! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Společnost Alienware film produkovala a sponzorovala, a tak se není čemu divit, že jejich produkty či odkazy na společnost lze najít téměř v každé minutě filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama