Hyperdrive (TV seriál)

Komedie / Sci-Fi

Velká Británie, 2006, 12x29 min

Mark Thomas

To boldly go where no Englishman has gone before. ...Posádka plná stroskotancov a lám háji britské záujmy v nekonečnom vesmíre. Skvelá paródia na Star Trek a jemu podobné seriály ako aj všetko britské.(2.12.2010)

Docela vtipný seriál, jenom škoda, že ho ukončily po dvou sériích. A ty mají ještě každá jenom 6 dílů. Mohl to být docela slušný následovník červeného trpaslíka.(3.9.2011)

Pokud se clovek dokaze oprostit od srovnani s "RedDwarfem", muze si uzit porci slusne podivne zabavy (trosku bych to prirovnal treba k Garthovi Marenghimu. Musite na to mit proste naladu...). Nejlepsi byla bytost Sandstrom a jeji zpusob ovladani kosmicke lodi...to jsem jeste nikdy v zadnem sci-fi nevidel, a opravdu se mi to libilo...Tez me dobre pobavil dil s vesmirnou plachtarkou, kterou predvedla Sally Phillips... :-) 4-(17.2.2011)

Skvělý britský seriál, který přináší další várku suchého černého humoru. Tentokráte na palubě britské vesmírné lodě, která se za každou cenu snaží navázat první kontakty s každým druhem, i nedruhem, na který po cestě narazí. :-)(19.4.2008)

• melo.d

Seriál, který přináší várku něčeho suchého, ale humor to není. Víc než jeden díl fakt nezvládnu.(16.1.2012)