foto

Stephen Mangan

  • nar. 22.7.1972 (43 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Houdini and Doyle (TV seriál)
2015 Birthday (TV film)
2014 Pošťák Pat
2013 Crackanory (TV seriál)
Rivalové
2011 Epizody (TV seriál)
2010 Dirk Gently (TV seriál)
Vařený
2009 Beyond the Pole
Free Agents (TV seriál)
10 Minute Tales (TV seriál)
2008 Never Better (TV seriál)
2007 Free Agents (TV film)
Rozvodoví advokáti (TV film)
Slečna Marplová: V hotelu Bertram (TV film)
2006 Hyperdrive (TV seriál)
Někdo jiný
Příběhy ztracených duší
Svatby jako řemen
The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
2005 Bromwell High (TV seriál)
Festival
Jane Hall (TV seriál)
Sunday Pants (TV seriál)
2004 Green Wing (TV seriál)
Nathan Barley (TV seriál)
2003 Frankenstein: Birth of a Monster (TV film)
Lucky Jim (TV film)
Ready When You Are Mr. McGill (TV film)
SuperTex
2002 Hot Dog
I'm Alan Partridge (TV seriál)
Thunder Pig
2001 Adrian Mole: The Cappuccino Years (TV seriál)
Nevěsta přes internet
Sword of Honour (TV film)
The Armando Iannucci Shows (TV seriál)
2000 Billy Elliot
Human Remains (TV seriál)
In Defence (TV seriál)
Offending Angels
1999 Big Bad World (TV seriál)
Daleká cesta za domovem (TV seriál)
1998 Martha, Frank, Daniel a Laurence

Dokumentární

2015 Travel Man: 48 Hours in... (TV seriál)
Very British Problems (TV seriál)
2014 Divoká Brazílie (TV seriál) - vyp.
2010 Bible: Historie (TV seriál)
2003 Sedm divů technické civilizace (TV seriál)
2001 Fire, Plague, War and Treason (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)

TV pořady

2016 Insert Name Here (TV pořad)
2014 Duck Quacks Don't Echo (TV pořad)
2012 Dara O Briain: School of Hard Sums (TV pořad)
Zajímavé vynálezy (TV pořad)
8 Out of 10 Cats Does Countdown (TV pořad)
2009 Greatest TV Shows of the Noughties, The (TV pořad)
The 63rd Annual Tony Awards (TV pořad)
2008 Only Connect (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace