Reklama

Reklama

Hotel Chevalier

  • Francie Hôtel Chevalier
Krátkometrážní / Drama / Romantický
USA / Francie, 2007, 13 min

Obsahy(1)

Do hotelu za mužem přichází jeho přítelkyně, od které utekl. Setkávají se oba v okamžiku, kdy již začínají oba toužit po tom druhém. Barevně naladěná romantická komedie představuje první část filmu Darjeeling Limited. (Schobul)

Recenze (130)

Gore 

všechny recenze uživatele

Wes Anderson by měl zůstat u krátkometrážních filmů, to mu sedí nejlíp. Neobyčejně sexy Natalie Portman (i kdyby neukázala zadeček a dokonce i s modřinama na těle - nevím jestli to mělo nějaké opodstatnění nebo prostě tak přišla ze soukromého života a maskérka měla zrovna dovolenou) a song, který se fakt zaryje pod kůži. K dokonalosti to jen kazí režisérův oblíbenec Jason Schwartzman, toho fakt nemusím. ()

JohnFarst 

všechny recenze uživatele

Tento predfilmík ma akosi vôbec nezaujal. Najhoršie je to, že ani neposúva dej Darjeelingu vpred ani nám o Schwartzmanovej postave nič nepriblíži, je len akousi ukážkou a navnadením nás na "nezvyčajný" americký nezávislák. Scénke samozrejme vévodí Jason Schwarzman so svojou skvelou mimikou. Natalie Portman nič nehraje, je tam pravdaže len kvôli tomu telu... Príjemne zabitých 13 minút života. Ten iPodovský fórik je výborný a v Darjeelingu je dotiahnutý k dokonalosti. ()

Reklama

whitas 

všechny recenze uživatele

Obsazením hvězdné herečky do svého kraťasu Anderson přilákal jistě širší publikum, než by mu jinak věnovalo pozornost. Na druhou stranu přilákal i velký počet lidí, kteří jeho tvorbu nebudou schopni pochopit. Natalie Portman nezastínila ostatní prvky filmu, ale čisté vědomí drtivé většiny diváků, které se během několika málo vteřin teleportovalo z mozkové části do kalhot. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Film "Darjeeling Limited" jsem neviděla, tak nemůžu soudit na kolik to spolu souvisí či nikoliv.. Portmanka bez oblečení je asi jediná pointa tohoto podivného krátkometrážního filmu s příjemnou atmosférou a výbornou muzikou :-) Viděla jsem více krátkometrážních filmů (i kratších), které toho uměli odvyprávět více a zajímavěji.. Vcelku bez děje, ale rozhodně vzbudí zájem diváka, každopádně podnítí zvědavost nad minulostí a budoucností dvojice :-D ()

PollyJean 

všechny recenze uživatele

Souvislost Hotelu s Darjeelingem je velmi povrchní, jako etudka je to spíš průměrné, byť asi dostatečně Wesovské. To, že víc než půlka komentářů se věnuje pouze několikavteřinovému odhalení jedné herečky, hovoří o kvalitě filmu dostatečně. Nebýt inkriminovaného pozadí, asi by po tomto filmovém zákusku brzo ani psík neštěkl. PS: Každopádně tu písničku už několikátý den nemůžu dostat z hlavy. Na hudební doprovod svých filmů má WA talent jako málokdo jiný. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama