Reklama

Reklama

Hotel Chevalier

  • Francie Hôtel Chevalier
Krátkometrážní / Drama / Romantický
USA / Francie, 2007, 13 min

Obsahy(1)

Do hotelu za mužem přichází jeho přítelkyně, od které utekl. Setkávají se oba v okamžiku, kdy již začínají oba toužit po tom druhém. Barevně naladěná romantická komedie představuje první část filmu Darjeeling Limited. (Schobul)

Recenze (130)

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Pouze Woody Allen dokáže udělat vkusnou filmovou reklamu na evropské metropole. Fanoušci WA se tomuto "dílu" mohou vyhnout a o nic nepřijdou, avšak fanoušci Nátalky Portman by si měli některá okénka pustit "slow motion", aby si řádně vychutnali každičký kousíček těla NP. ____ P.S. Naprosto zbytečný prolog k Darjeeling Limited, který ve výsledku není třeba vidět. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Prvá čast filmu Darjeeling limited sa odohráva v hotelu chevalier a rozpráva príbeh muža, ktorého navštívi jeho priateľka - sú tu načrtnuté nejaké tie veci a pomáha nám to pomaly preniknúť do sveta hlavných hrdinov - dialógy sú prešpikované neskutočne dobrými frázami a dýcha stoho umeleckosť a reálnosť - okrem toho wes anderson je jediný režisér ktorého poznám ktorý svojim divným filmom dáva punc reálnosti. Herci bezchybný. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Film "Darjeeling Limited" jsem neviděla, tak nemůžu soudit na kolik to spolu souvisí či nikoliv.. Portmanka bez oblečení je asi jediná pointa tohoto podivného krátkometrážního filmu s příjemnou atmosférou a výbornou muzikou :-) Viděla jsem více krátkometrážních filmů (i kratších), které toho uměli odvyprávět více a zajímavěji.. Vcelku bez děje, ale rozhodně vzbudí zájem diváka, každopádně podnítí zvědavost nad minulostí a budoucností dvojice :-D ()

Ghoulman 

všechny recenze uživatele

Tenhle filmeček je jako vtip bez závěrečné pointy. Všude kolem jsou rozesety propriety, jež by se daly využít k nějakému závěrečnému rozuzlení, ale to se nekoná a tak zůstává pouze u estetického zážitku z jednotlivých detailů. Je pravda, že se na film dobře dívá (jak na hotelový pokoj tak na hereckou dvojici) a ústřední písnička je jedním slovem kouzelná. Nicméně když srovnám Hotel Chevalier s tím, co dokázali na podobném prostoru jiní tvůrci (namátkou ve filmech True, Ježek v mlze nebo Validation), nemohu si pomoci nad povzdechnutím z nevyužitého potenciálu. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Dárek, od Wese Andersona, všem obdivovatelům Natalie Portman, který je zabalen ve velmi chudém provedení a doufá, že vám postačí třešnička schovaná uvnitř v podobě "nahého" těla oblíbené herečky, která zažívá své první svléknutí před kamerou. Jednou to přijít muselo, ale rozhodně to mohlo být stylovější... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama