Reklama

Reklama

Tělo jako zbraň

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Dokumentární / Reality-TV / Sportovní
USA, 2007, 16x60 min

Jason Chambers a Bill Duff. Profesionální bojovník a bývalý hráč amerického fotbalu, který se pustil do wrestlingu. Pozoruhodná dvojice křižuje svět, aby na vlastní kůži okusila, jak moc bojová umění bolí. Společně hledají jejich počátky i současnou tvář a po hlavě se vrhají do náročného tréninku. Dobrovolně testují své schopnosti, aby nakonec jeden z nich vyzval na souboj skutečného mistra... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Gumi.30

Gumi.30 (hodnocení, recenze)

Nejzajímavější dokument, který jsem kdy viděl! Z1 potvrdila, že je kvalitní televizí, když koupila práva na tento dokument

Adimedus

Adimedus (hodnocení, recenze)

Tento dokument ukáže širší veřejnosti něco více o konkrétních bojových uměních, bohužel jen o pár z nich. Jako velkou chybu vidím, že dva bojovníci z Ameriky po velmi krátké době šli zápasit s velmi zkušenými bojovníky, kdy málo kdy mohli předvést co se skutečně naučili, pouze mohli adaptovat to, co již uměli, takže tyhle zápasy si mohli buď odpustit, nebo spíš vybrat někoho průměrného jako soupeře. Dále uchazečům o bojová umění a bojové sporty (apod.) doporučuji, aby se šli podívat do různých oddílů, protože v různých oddílech je rozdíl pojetí mistra/trenéra od toho, co zde uvidíte. Musíte se rozhodnout samostatně jaký styl vám vyhovuje:) mnoho zdaru přeji.

ra5t

ra5t (hodnocení, recenze)

V celku príjemný dokument o bojových umeniach no ak ho prirovnám k Fight Questu tak má čo doháňať...

Reklama

Reklama