Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V ulicích New Yorku začíná řádit sériový vrah, který u obětí zanechává básně popisující jeho hrůzné činy. Případ dostávají na starost dva ostřílení detektivové (Robert De Niro a Al Pacino), přičemž se ukazuje, že hříšník se může skrývat i v řadách policie. (Satan)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (302)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ak by išlo o film so Stathamom a povedzme Grillom v úlohách, ktoré stvárnili De Niro a Pacino, išlo by o fajn nenáročnú policajnú oddychovku. Odpustili by sme jej aj zvrat na konci a všetky filmárske neduhy, ktorých je tu neúrekom. Slabé dialógy, béčkové spracovanie, odfláknuté finále a celková tuposť. Dokonca ani ústredné herecké duo nepodáva lepšie výkony než Lequizamo a Wahlberg. S odstupom času sa očakávania značne znížili, keďže je film už všeobecne považovaný za nepodarok, takže aj to hodnotenie treba chápať v rámci guilty pleasure, skutočne asi žiaden nový divák od Righteous Kill neočakáva druhé Heat. 50% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 7/10/// +vidět pohromadě dva ostřílené veterány se jen tak nevidí, hodně dobrá a občas hodně dusná atmosféra, zajímavá kriminální zápletka -o něco slabší hudba, a méně akce než by se slušelo, některé dialogy zbytečné/// Docela jsem se těšil. Především kvůli obsazení, které málokoho nechá lhostejným. Příběh je potom vedlejší i když taky hodně důležitý a výsledek je tentokrát pozitivní. Bylo to zajímavé, napínavé a kdo se nechá překvapit, bude na konci hodně překvapen. Hlavně neříkejte, že jste to věděli./// Celkem 70%/// ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Základní dějová kostra není tak špatná - ze začátku skutečně není jasné kdo že je vlastně vrah. Nicméně sled nešikovných střihů a kiksů ve scénáři dost hatí zbytek filmu. A jestli měla být spolupráce De Nira s Pacinem pocta Heatu a návrat slavných drsňáků, nepovedlo se ani jedno. Závěrečná scéna je jako přes kopírák (nasvícení, zvuk) akorát místo přistávajících letadel tu máme projíždějící vlaky. Asi ne největší chyba, ovšem zdaleka největší nedostatek v mých očích. Navíc na Pacinovi je vidět už příliš mnoho vrásek a De Niro to sám "neufuckuje" ani náhodou. Jeho detektiv je dost nezajímavá a plochá postava. Righteous Kill se tak zařazuje přesně tam kam se čekalo. Na pulty videopůjčoven. Béčko jak hrom a renesance žádná. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Je jasné kvôli komu som si film pozrel...Chyba! Počas celého filmu a najmä po skončení som sa neprestal sám seba pýtať "PREČO" sa na toto títo dvaja (kedysi) kvalitní herci dali??? Chceli si spolu zahrať, alebo chceli si vyskúšať béčko, kde namiesto nich kľudne mohli figurovať Dolph alebo Jean- Claude? Peniaze? Alovi sa čudujem, prečo sa zase nechal zlákať Avnetom po predchádzajúcom béčkovom filme. Táto sračka si nezaslúži žiadne zľutovanie v hodnotení, tak niečo debilné sa nevidí často..Je fakt umením dosiahnuť to, že ešte aj často používané slovíčko "FUCK" tu pôsobí neskutočne umelo a dokonca otravne! Tá akože prekvapujúca pointa je absolútne trápna a hovadská (a okrem toho mi to bolo jasné už pred prvou polovicou). Toto nie je ani "guilty pleasure", toto je shit nehodný pozretia a koketujúci s odpadom! ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.1/10] | me: Príliš obyčajné, jednoduché a od začiatku veľmi očividné to, čo má byť hlavnou zápletkou filmu. Slabý scénar zabezpečuje nudné a rozťahané pasáže, čo vzbudzuje pocit nudy a chuť na samotný koniec. Títo dvaja páni si k svojej lige hrania zaslúžili aj rovnocennú (oveľa vyššiu) ligu scenára, čím by sa zabezpečila atmosféra deja a napätosť na akú sme z filmov s týmito dvoma borcami zvzknutý. Ja neverím, že toto mala byť ich vzájomná rozlúčka a verím (dúfam), že tá ešte len príde ... a tak ako sme na filmy s veľkými hercami ich typu zvyknutí. Proste toto nie je film, ktorý by sa mi mal vybaviť pri menách Al Pacino, DeNiro,... toto nie je ich štandard. ()

Galerie (140)

Zajímavosti (13)

  • Al Pacino si odnesl nominaci na Nejhoršího herce v hlavní roli na Zlatých malinách. (Petr23)
  • Rooster (Al Pacino) na začátku filmu zmíní amerického šachistu Roberta "Bobbyho" Fischera, který se v roce 1972 stal mistrem světa, když porazil Borise Spaského z SSSR. O životním příběhu Bobbyho Fischera byl natočen film Tah pěšcem (2014). (Matej.Mirejo)

Související novinky

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama