Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proč lékařské univerzity praskají ve švech? Co vede lidi studovat medicínu? Konkrétněji pak obory jako je patologie a soudní lékařství? Že by chuť nořit prsty do mrtvého masa? Láká je přítomnost smrti? U party nadaných mladých patologů z Philadelphia's University Hospital tomu tak už nejspíš bude. No a uznejte. Kdo by tak skvělé postavení nevyužil ke zkoumání čerstvých vzorků? Nehody se přece stávají každý den a když jste tím, kdo určuje zda to opravdu nehoda byla nebo ne, máte jedinečnou šanci rozřezat si, jen tak ze zvědavosti, i živého človíčka. Do téhle fajn party si to napochoduje i vynikající student Ted Gray (Milo Ventimiglia), který měl díky svým skvělým výsledkům možnost, zapsat se do tohoto speciálního programu pro mladé patology. A protože je Ted sympaťák, vezme ho „parta" téměř okamžitě mezi sebe. Hned na to mu samozřejmě vysvětlí, jaké jedinečné možnosti mu členství v téhle speciální skupině nabízí. Ted bohužel udělá tu fatální chybu, že couvne a z ničeho nic se tak dostává na první místo žebříčku hitparády s názvem „tomuhle se brzo stane nehoda". Zbývá mu proto jediné. Porazit mladé patology ve vlastní hře a dostat je tam kam patří. Do márnice. (3DD!3)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (236)

Psema 

všechny recenze uživatele

Dost nelogické a bez motivací, ale Taylor s Neveldinem mají obrovský talent na to, vytěžit z prostředí co možná nejvíc. Házení s mozky, podřezávání krků, štípání hrudních kostí... to jsou věci, které vážně nemám na stole každý den, a v kombinaci s charismatickým Milem to všechno překvapivě docela funguje. A Schoelermann se jako režisér nemá vůbec za co stydět. Je vidět, že si s praštěnou "crankovskou dvojkou" padnul do oka a trocha toho nekorektního násilí mu nedělá sebemenší problémy. Škoda, že Patologie míří na DVD, zatímco částečně spřízněné (a dnes již úplně vyčpělé) Saw i nadále straší v kinosálech. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Nó , nevím, film o tom, jak někdo dokáže být úchylný. Vás by to vyděsit nemělo, spíš byste měli být svědky toho, jak v pohodě se někdo dokáže rejpat v lidským těle. Jde o určitý pohled na to, co v dnešní době už dokáže lidem připadat normání a čím vším se dokáží bavit - sex mezi mrtvolami apod. Špatný film to není, ale nic zvláštního také ne. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Mírně zvrhlé, ale hlavně zatraceně zábavné. Jeden z nejsympatičtějších snímků poslední doby, kterému se daří držet po celou dobu strhující tempo a bavit diváka. Navíc soudě dle zdejších (přehnaných?) rekací se tomuto filmu podařilo překročit jisté meze a dokáže některé diváky znechutit. Pathology je snímek, který mě vrátil do dětství, kdy jsem přimo toužil být soudním patologem. Zahrajeme si hru? ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Původní nápad vypadá hodně zajímavě, ale ono zpracování s tím samotným teen pozadím děsně moc přehání. A nakonec za to taky zaplatí, protože se do toho zvláštně zamotá a nakonci vyplyne v celku logické ale na druhou stranu zvláštní zakončení. Furt ale pozor na film samotný, už z názvu je znát, že krve tu zde protoče dost, a když už ne krve, tak vnitřností divák uvidí víc, než by Rambo rozstřílel v posledním filmu. Když nechuťárna, tak pořádná a tady se tím vším snaží zapůsobit nejvíc jak to jde, ale já si myslim, že příběh tím vším předčí a zas tak hnusné to v tu chvíli divákovi zase nepříjde, vždyť je to práce jako každá jiná, a někdo to prostě udělat musí. Kdyby to nebylo moc nahrané a trošku více reálné, možná by ta myšlenka stála za pomyšlení, takhle je to jen obyčejný film, který v sobě NĚCO měl, ale nedokázal to naplno využít. ()

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Tady se někdo mocinky moc snažil být šokující a neuvědomil si, že je ve skutečnosti krotký, slabý a bezbranný jako čerstvě vylíhlé kuře. Nic moc herci (zejména hlavní hrdina, neskutečný to kus ohavného dřeva), überstupidní dialogy, vyčpěle klipovitý střih, trocha umělé krve, nahoty a quasicynických hlášek prostě ten cool film, o který všichni tak stáli, neudělají. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Když je Gwen nalezena mrtvá za neznámých okolností, tak je Tedovi dovoleno, aby udělal její pitvu, přesto že on objevil její tělo a může tak být podezřelý. Ve skutečnosti pitvu nesmí provádět patolog, který by jakkoliv znal mrtvou osobu. (Musak)
  • Většina orgánů viděných ve filmu pochází z prasat a krav. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama