Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proč lékařské univerzity praskají ve švech? Co vede lidi studovat medicínu? Konkrétněji pak obory jako je patologie a soudní lékařství? Že by chuť nořit prsty do mrtvého masa? Láká je přítomnost smrti? U party nadaných mladých patologů z Philadelphia's University Hospital tomu tak už nejspíš bude. No a uznejte. Kdo by tak skvělé postavení nevyužil ke zkoumání čerstvých vzorků? Nehody se přece stávají každý den a když jste tím, kdo určuje zda to opravdu nehoda byla nebo ne, máte jedinečnou šanci rozřezat si, jen tak ze zvědavosti, i živého človíčka. Do téhle fajn party si to napochoduje i vynikající student Ted Gray (Milo Ventimiglia), který měl díky svým skvělým výsledkům možnost, zapsat se do tohoto speciálního programu pro mladé patology. A protože je Ted sympaťák, vezme ho „parta" téměř okamžitě mezi sebe. Hned na to mu samozřejmě vysvětlí, jaké jedinečné možnosti mu členství v téhle speciální skupině nabízí. Ted bohužel udělá tu fatální chybu, že couvne a z ničeho nic se tak dostává na první místo žebříčku hitparády s názvem „tomuhle se brzo stane nehoda". Zbývá mu proto jediné. Porazit mladé patology ve vlastní hře a dostat je tam kam patří. Do márnice. (3DD!3)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (236)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Pozerať sa na tých arogantných hajzlov mi nebolo dvakrát po chuti. Ale príbeh si to vyžadoval, tak som to preglgol. Postavy boli nevýrazné, a vobec som im neveril, tú ich zákernosť a herci tiež neboli presvedčivý. Film je jeden veľký nezmysel, ale u ktorého aj ten nezmysel, vyznel veľmi dobre. O koľkých filmoch toto môžem povedať? Skoro o žiadnom, lebo ja nezmyselnosti vo filme neznášam, ale tu boli aspoň zaujímavé a v príbehu hrali zvrátenú stránku filmu. Je to veľká šou do sveta mŕtvol a ich vrahov, aj keď scenár je jedno veľké fiasko, no film mi ubehol, ani som nevedel ako, a vonkoncom nenudil. A finálny ojeb na hlavného kinga, môžem len povedať super vyvrcholenie. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Patológia je predovšetkým filmom, ktorý sa snaží za každú cenu šokovať a viac menej sa mu to aj darí. Plytký dej, povrchne navrhnuté postavy s nevyjasnenými motiváciami - je však vôbec vhodné vyčítať to filmu, ktorý zjavne žiadne veľké ambície nemá a snaží sa diváka baviť len zvrhlou a v niektorých momentoch až príjemne nepredvídateľnou klipovitou jazdou? V tomto Marc Schoelermann uspel na výbornú a ja mu to neberiem. Stále lepšie ako Saw po x-tý krát. ()

Reklama

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Zajímavé prostředí, zajímavý nápad, Ventimiglia v hlavní roli není špatný. Celé se to ale nějak vleklo a ta partička hrající si na Boha mi dost lezla na nervy, hlavně její vůdce, vyšinutý floutek bez charizmatu, kterému jsem toho takřka démonického představitele Zla nevěřil ani chvíli. Samotný závěr byl ale docela zábavný a občasný pohled do prostředí, v němž se pohybovaly vybrané oběti měl také něco do sebe. Tři a půl. Mimochodem, Lauren Lee Smith má sice hezkou tvářičku, ale podobné vychrtliny jako je ona zrovna nemusím, kdyby si prohodila roli s Alyssou Milano, asi bych hodnotil výš. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Senzace! A to jsem si tenhle film původně pustil jen proto, že už jsem dlouho neviděl Alyssu Milano, "hérečku" s tváří kurvy babylónské a s rolemi panenských a stydlivých dívek. Ale k čertu s Alyssou, tenhle biják by stál za to i bez ní. Čekal jsem nějakou tuctovou béčkovou mordýřinu a... a dostal jsem skvostnou a jedinečnou béčkovou mordýřinu. Pocta všem šíleným patologům a zvrhlým patoložkám, která potěší každého patologického jedince. Vidět tohle někdy v patnácti, začnu se hned líp učit, abych mohl být taky patolog a pořádat na pitevně orgie. Praštěný scénář, bezva triky, spousta krve a vnitřností, zvrácený sexík, zhulený konec, prostě přesně ten film, který si s chutí pustí každý romantický katolický intelektuál. A tahle perla brakové kinematografie že tu má 58%? Jděte se bodnout, suchaři. Heil Schölermann! ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Mírně zvrhlé, ale hlavně zatraceně zábavné. Jeden z nejsympatičtějších snímků poslední doby, kterému se daří držet po celou dobu strhující tempo a bavit diváka. Navíc soudě dle zdejších (přehnaných?) rekací se tomuto filmu podařilo překročit jisté meze a dokáže některé diváky znechutit. Pathology je snímek, který mě vrátil do dětství, kdy jsem přimo toužil být soudním patologem. Zahrajeme si hru? ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Když je Gwen nalezena mrtvá za neznámých okolností, tak je Tedovi dovoleno, aby udělal její pitvu, přesto že on objevil její tělo a může tak být podezřelý. Ve skutečnosti pitvu nesmí provádět patolog, který by jakkoliv znal mrtvou osobu. (Musak)
  • Někteří účinkující se museli před natáčením dívat na opravdovou pitvu, kvůli přípravě na své role. (Musak)

Reklama

Reklama