Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proč lékařské univerzity praskají ve švech? Co vede lidi studovat medicínu? Konkrétněji pak obory jako je patologie a soudní lékařství? Že by chuť nořit prsty do mrtvého masa? Láká je přítomnost smrti? U party nadaných mladých patologů z Philadelphia's University Hospital tomu tak už nejspíš bude. No a uznejte. Kdo by tak skvělé postavení nevyužil ke zkoumání čerstvých vzorků? Nehody se přece stávají každý den a když jste tím, kdo určuje zda to opravdu nehoda byla nebo ne, máte jedinečnou šanci rozřezat si, jen tak ze zvědavosti, i živého človíčka. Do téhle fajn party si to napochoduje i vynikající student Ted Gray (Milo Ventimiglia), který měl díky svým skvělým výsledkům možnost, zapsat se do tohoto speciálního programu pro mladé patology. A protože je Ted sympaťák, vezme ho „parta" téměř okamžitě mezi sebe. Hned na to mu samozřejmě vysvětlí, jaké jedinečné možnosti mu členství v téhle speciální skupině nabízí. Ted bohužel udělá tu fatální chybu, že couvne a z ničeho nic se tak dostává na první místo žebříčku hitparády s názvem „tomuhle se brzo stane nehoda". Zbývá mu proto jediné. Porazit mladé patology ve vlastní hře a dostat je tam kam patří. Do márnice. (3DD!3)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (237)

Rover 

všechny recenze uživatele

Já nad tím filmem musim pořád přemýšlet, a to už něco znamená. Proto lehce nadsadím, a dávám čtyři. Řekl bych, že tohle je lehce podceněný film, protože ta atmosféra tam prostě je. HUDBA: Johannes Kobilke, Robb Williamson - Lehce nadprůměrná, ale nic nového, nejlepší byly převzaté skladby (např. ta od Santaollaly či od koho) ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Nó , nevím, film o tom, jak někdo dokáže být úchylný. Vás by to vyděsit nemělo, spíš byste měli být svědky toho, jak v pohodě se někdo dokáže rejpat v lidským těle. Jde o určitý pohled na to, co v dnešní době už dokáže lidem připadat normání a čím vším se dokáží bavit - sex mezi mrtvolami apod. Špatný film to není, ale nic zvláštního také ne. ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Divný, ale dobrý hororový triler. Nečakal som vela, ale ani málo a som rád, že som dostal niečo v rozmedzí toho čo som čakal :) Takého mierne psycho trilery s hororovými prvkami môžem a síce Pathology nie vôbec dokonalý film a má dosť múch dobre sa naň pozeralo a mám s neho dobrý dojem. Hlavný námet je podľa mňa slabo využitý a zdalo sa mi, že všetko je prvoradejšie než tá ich hra, ktorá vlastne mala byť hlavným aspektom filmu. Ku koncu bol film hrozne predvídatelný a narýchlo zosmolený bol aj samotný záver. Ešte že gore bolo na dobrej úrovni... suma sumárom: jednoduchý, mierne nadpriemerný film, ktoprý nemusí sadnúť každému a viem pochopiť ludí čo tomu dajú 50% aj 90% je to otázka vkusu a aj ja film hodnotím pomerne vysoko aj napriek tomu, že je tak jednoduchý, predvídatelný a miestami plytký. U mňa 70% ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Taková nedodělaná pitva. Ne zcela využitý nápad o povedené partě mladých patologů, kteří hrají úchylnou hru kterak provést dokonalou vraždu aniž by se na to přišlo. A to všichni přísahali Hippokratovi! Což o to, námět přímo hodný Hitche, ale v tomto případě myšlenku zabíjí stále víc a víc šokujících scén z patologie či sexuálních orgií na pitevním stole. Hlavní hrdina Dr. Ted Grey (Milo Ventimiglia) tak místo lukrativní stáže, která mu má pomoci rozšířit si vědní obzory, upisuje souhlasem hrát smrtící hru svoji duši "ďáblu" Dr. Gallovi (Michael Weston). Když si uvědomí nemorálnost svého počínání už nejde vzít rozhodnutí zpět, to by se sám stal obětí zvrácených patologů. Závěrečné vyhrocené finále trochu vylepšuje jinak průměrný kriminální thriller s horrorovou skalpelovou příchutí . ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Mírně zvrhlé, ale hlavně zatraceně zábavné. Jeden z nejsympatičtějších snímků poslední doby, kterému se daří držet po celou dobu strhující tempo a bavit diváka. Navíc soudě dle zdejších (přehnaných?) rekací se tomuto filmu podařilo překročit jisté meze a dokáže některé diváky znechutit. Pathology je snímek, který mě vrátil do dětství, kdy jsem přimo toužil být soudním patologem. Zahrajeme si hru? ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Když je Gwen nalezena mrtvá za neznámých okolností, tak je Tedovi dovoleno, aby udělal její pitvu, přesto že on objevil její tělo a může tak být podezřelý. Ve skutečnosti pitvu nesmí provádět patolog, který by jakkoliv znal mrtvou osobu. (Musak)
  • Někteří účinkující se museli před natáčením dívat na opravdovou pitvu, kvůli přípravě na své role. (Musak)

Reklama

Reklama