Reklama

Reklama

VOD (1)

Jesse Metcalfe (TV seriál “Zoufalé manželky”) se představuje ve děsuplném hororu o muži, který se podvodně dostává do ústavu pro mentálně nemocné pacienty, aby odsud vysvobodil svou milovanou sestru. Uvnitř sanatoria však odhaluje, že tamější lékař (Peter Stormare - Fargo) nemilosrdně využívá své pacienty jako laboratorní krysy a dělá z nich krvežíznivé zabijáky. Podaří se oběma nešťastníkům nalézt cestu z krvavého labyrintu dřív, než je bezcitní kanibalové jednou provždy dostihnou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Psychiatrické léčebny hororové tvůrce lákaly odnepaměti. Skýtá se tu mnoho možností a situací pro hrůzu a děs. Otázka však je, jestli již dané téma není dávno vyčerpané, a nebo jestli lze ještě pořád něčím překvapit. Tento snímek však ještě umí zaujmout. Po počátečním klidovém představení všech protagonistů příběhu a poukázání na danou situaci se rozjede dramatický vlak, jaký byl přirozeně očekáván. Příběh si pevně drží napětí až do konečných titulků. Dusná atmosféra by se dala doslova krájet. Některé dialogy jsou poněkud strmé, ale na druhou stranu, co se týče hereckých výkonů, zaslouží si pochvalu. Ztělesnění bláznů není zase tak jednoduché, jak by se mohli zdát. Zkrátka na to, že se jedná o pouhý videofilm, to dopadlo vcelku dobře. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pro mě docela dost příjemné překvapení. Příběh je sice hodně prosťoučký a sposta dialogů přímo tahá za uši (některé jsou tak klišovité, až se člověk musí smát), ale jatka v poslední třetině fakt stojí za to. Peter Stormare přehrává jako o život, ale k jeho postavě to tak nějak sedne, výkony ostatních herců jsou v rámci žánru přijatelné. Některé narážky na slavnější filmy již vypíchnul Tanus, já jenom doplním, že jméno jednoho z pacientů - Loomis - je mi taky nějaké povědomé, že áno Miku... ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica snímku bola nudný, nezáživný opis pobytu na psychiatrii a zoznamovanie sa s postavami. Druhá polka sa však ukázala byť ako totálna, zbesilá a krvavá gore jazda za slobodou medzi šialenými kanibalmi. Je tu aj pár komických momentov, hlavne v spojení so zamilovanou prsnatou kanibalkou :). Preto kto prežije v zdraví úvodnú nudu, tak si pri konci určite príde na svoje. Slabší priemer. 55/100 ()

Tanus 

všechny recenze uživatele

Nejlepší, nebo možná nejhorší, takže minimálně zajímavou částí jsou odkazy na jiné známější filmy - zombie tématiku každý pozná i bez pojmenování jedné z postav podle G.A.Romera, pan Hawthorne nápadně připomíná Hanibala Lectora a sestra Hendersonová jakoby si odběhla z Přeletu nad kukaččím hnízdem. Co se týče filmu samotného, vlažný rozjezd se ve druhé půlce změní na vcelku brutální jatka, příbeh pochopilně není zrovna ta nejsilnější část a z postav, které dostaly prostor, se mi líbil jenom Peter Stormare, který jako správně slizký záporák dává filmu alespoň trochu šmrnc. Závěr, to už je úplně bez komentáře. 2 hvezdičky, když přivřu obě oči, nicméně milovníci žánru to asi ocení víc. ()

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

První třetinu nevýrazné, až nudné. Doporučuji však setrvat. To maso, co přišlo po tom, se ani nedá popsat. Nemám rád rádoby horory plné krve a vnitřností, ale v tomto filmu k tomu člověk přibral dostatečnou dávku nadsázky. Připočtu-li k tomu neskutečnou záverečnou knife-scénu a opravdu vydařené poprsí Lisy Arturo, je to film, u kterého se pobavím i za pár let. 75%, protože nic se nemá brát moc vážně a já dostal, co jsem čekal. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama