Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Prvý film z After Dark Horrorfestu III, čo som videl, bol pre mňa sklamaním. Autopsy je poloamatérskym, 5x vylúhovaným čajovým odvarom hororov, odohrávajúcich sa v prostredí nemocnice či podobného liečebného zariadenia, so zarážajúco zlým scenárom a nemastnými hereckými výkonomi... výnimkou je Robert Patrick, ten je ako zvrátený Dr. Benway celkom OK. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Americký snímek AUTOPSY představuje sice nízkorozpočtový, ale pekelně krvavý a místy slušně brutální hororový flák odehrávající se v nemocničním prostředí se spoustou ostrých chirurgických nástrojů. Ve vlastním příběhu sledujeme skupinku mladých lidí, kteří po divokém mejdanu plném alkoholu a drog nasedají do svého auta a společně s náhodným známým Dimitrijem to valí zas o kus dál. Po cestě však mají nehodu, u které se objevuje nemocniční sanitka se dvěma maníky, kteří hrdiny snímku dopravují do nedaleké nemocnice Milosrdných sester. V liduprázdném zdravotnickém zařízení je netrpělivě očekává podivný doktor. Film má lehce nudný rozjezd, ale jakmile se děj přenese do nemocnice a vystříkne první krev, dostává úžasný náboj a valí do diváka šťavnaté gore scény, které se střídají se slušnými lekačkami v potemnělých chodbách nemocnice. Adrenalin stoupá s množstvím krve a nechuťáren, kterými tvůrci vskutku nešetří. Jednotlivé postavy jsou ztvárněny celkem obstojně, avšak logika jde občas trochu stranou. Záporáci jsou naprosto výborní a ujetost jim přímo sálá z očí. Prostředí, ve kterém se příběh odehrává, je vkusně vybráno a jeho potenciál tvůrci dílka využívají doslova na maximum. Další kladem budiž také nepřepálená stopáž, ve které na nudu moc místa opravdu není. Výsledný dojem je velmi dobrý, slušně krvavý a celkem brutální horor, který maximálně využívá nemocniční prostředí, ve kterém se odehrává. U mě s přehledem za čtyři hvězdy. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

|24.4. 2010 - 01:09| Tak tohle byl náářez !!! Naprosto výborná atmosféra, litry krve a kila lidských vnitřností a snad první HOROR u kterého jsem se lekal každou chvíly !! Nemocniční prostředí suprové, výborní herci a opravdu lahůdkové ty dvě slečinky. K tomuto Hororu nemám co vytknout, snad jen tu jedinou scénu (s tím mobilem), ale to je opravdu snad jediná "drobnost ". AUTOPSY hodnotím, jako jeden z nejlepších Hororů, co jsem za poslední dobu viděl. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak a mám za sebou zatím celou filmografii režiséra Gierascha(hrozné příjmení) a nejlepší je pro mě Night of the demons a nejhorší Fertile Ground. Tohle je něco mezitím. Ale na jeho první film je to paráda se vším všudy. Tenhle film měl všechno co bych od béčka očekával. Hnusnou nemočníční atmosféru, parádní gore a sympatické herce. Jenom celej film byl tak rychlej že jsem vůbec nestíhal. Patrick v roli sadistického chirurga neměl chybu. Jak jsem zmínil gore ve filmu je překvapující máme tu všechno, hlavu bez mozku, rozdrcení hlavy. A konec s roztahanýma vnitřnostma neměl chybu. Postavy hajzlů byly fakt na facku, s takovýhlema lidma bych nechtěl bít ani minutu. Pohodové béčko. ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Zde je naservírováno vše, co můžete od nemocničního prostředí čekat. Hromada orgánů, amputace, odběry tekutin, injekce vrtačky a kolem toho všeho známá červená tekutina, kterou se opravdu nešetří. Věřte mi, že obsah zní mnohem hůř, než to doopravdy je. Když k tomu přistoupíte s touhou se bavit a nehledat v tom bůhvíco, budete určitě spokojeni + jedna vtipná scéna, která nemá chybu. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)
  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)
  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)

Reklama

Reklama