Reklama

Reklama

VOD (1)

Jesse Metcalfe (TV seriál “Zoufalé manželky”) se představuje ve děsuplném hororu o muži, který se podvodně dostává do ústavu pro mentálně nemocné pacienty, aby odsud vysvobodil svou milovanou sestru. Uvnitř sanatoria však odhaluje, že tamější lékař (Peter Stormare - Fargo) nemilosrdně využívá své pacienty jako laboratorní krysy a dělá z nich krvežíznivé zabijáky. Podaří se oběma nešťastníkům nalézt cestu z krvavého labyrintu dřív, než je bezcitní kanibalové jednou provždy dostihnou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

Akana 

všechny recenze uživatele

Asi nemá smysl se rozepisovat o nějakém ději. Ten je zcela účelový, nemá za úkol nic jiného, než připravit scénu pro závěrečný kanibalský masakr a je jedno, jestli smysluplně, hlavně že červená stříká, údy se lámou a vnitřnosti vyhřezávají. Pro mně je jediným zajímavějším momentem filmu ten ostrý střih mezi zoufale nudnou první půlkou a bestiální druhou. 30% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Jedno velké WAU!! V tomhle snímku je vše co má rohlíček rád. Výborné prostředí blázince včetně hnusných a oplzlých bláznů, skvělé gore, tempo a také vtipného černocha(Vzpomeňte si na mě až ho uvidíte poprvé :D) Tohle je pro mě vážně překvapení a od plné palby chyběli jen krůčky, protože začátek byl malinko utahaný. Ale po 30 minutách začíná to pravé ořechové a na konci už je to jedno velké gore inferno. Jo, tohle mi udělalo radost a tak to rád doporučím. ()

Reklama

mysiak 

všechny recenze uživatele

Zvláštny debut, dobrý Peter Stormare. Prvých 40 min môžte preskočiť, potom začína krvák ako sa patrí (krvou sa nešetrilo), zaujímavý nápad, ktorý nie je dotiahnutý do konca, snaha Jesse Metcalfe "hrať" bije do očí, ale nám to nevadí my sa zabávame dobrým koncom (asi niekto videl filmy 28 Dní a Týždňov) a neurazil by som sa za pokračovanie... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Asi nemá zmysel sa rozpisovať o nejakom deji. Ten je úplne účelový, nemá za úlohu nič iné, než pripraviť scénu pre záverečný kanibalský masaker a je jedno, či zmysluplne, hlavne že červená strieka, údy sa lámu a vnútornosti vydujú. Pre mňa je jediným zaujímavejším momentom filmu ten ostrý strih medzi zúfalo nudnou prvou polovicou a beštiálnou druhou. Psychiatrická liečebňa - pošahaný doktor a jemu oddaný personál - chorí ľudia a rôzne ľudské netvory, čo neurobili nič pekného tam vonku. Preto sú všetci zatvorení a skúšajú sa na nich "nové postupy a liečba". Potom sa to nejako zvrtne. Prvá polovice pomaly odkrýva karty, v druhej je viac akcie a veľa krvi. Celkovo sa jedná o neuveriteľnú sprostosť. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Co napsat k filmu, jehož nejatraktivnějším činitelem je hlavní představitel? Vzhledem k tomu, že nejsem gay, to pro film není moc pozitivní. Sanatorium plné nakažených a hladových "zombií", šílený vědec aspirující na sympaťáka roku, no a v neposlední řadě, onen slaďoučkovský hlavní hrdina. Musím však uznat, že s hráběma v jedné ruce a Evou Longoriou na té druhé mu to slušelo víc. V tomhle "krvavém průseru" je jeho sexappeal trochu mimo mísu .-) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama