Reklama

Reklama

Humans

(seriál)
Trailer 1
Velká Británie / USA, (2015–2018), 17 h 16 min (Minutáž: 42–47 min)

Hrají:

Emily Berrington, Gemma Chan, Pixie Davies, Rebecca Front, Tom Goodman-Hill, William Hurt, Colin Morgan, Katherine Parkinson, Jonathan Aris, Neil Maskell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Osmidílný sci-fi seriál vychází ze slavného švédského dramatu "Real Humans" a je zasazen do paralelní přítomnosti, kde jsou živoucí roboti nejnovějším must-have doplňkem, který musí mít každá domácnost. (SimonaSK)

Recenze uživatele Sayko k tomuto seriálu (8)

Epizoda 2 (2015) (S01E02) 

Po první, poznávací epizodě, se nám svět robotů více otevřel a příběh začíná nabírat na obrátkách. Slušná muzika jako podkres, dobří herci a zajímavé detaily. Jako by každá myšlenka měla vysokou hodnotu a byla připravena k použití v dalších dílech. ()

Epizoda 3 (2015) (S01E03) 

Jsme u třetího dílu a já jsem ochotný udělit špinavých pět hvězd! Už po tak malé chvíli jsem se vžil do postav, a jako u každého dobrého seriálu začínám křičet do obrazovky a lamentovat nad tím, jak se charaktery chovají. Vše začíná dávat smysl a gradovat, což si neskutečně užívám. Snad tomu tak bude i v dalších dílech. ()

Epizoda 7 (2015) (S01E07) 

Už se nám z toho začíná stávat trochu sci-fi guláš hrající na city a rodinné probémky, s tím, že se hlavní otázky ohledně Ex Machina už nejspíš vysvětlili. Uvidíme, jestli seriál nabídne ještě něco více, nebo už budeme jen součástí dalšího rodinného dramatu, kterých je všehovšudy v kinematografii přehršel. ()

Epizoda 8 (2015) (S01E08) 

Vcelku důstojné zakončení série, jen se mi zdá, že vytváření další už je pěst na oko. Geniální nápady a myšlenky byly řečeny a netuším, co víc by nám Britové s uvědomělými roboty mohli nabídnout. Inu, necháme se překvapit. ()

Epizoda 1 (2016) (S02E01) 

S druhou sérií přicházejí i nové postavy! A v témže díle jsou také zapomenuty. Myslím, že tvůrce jednou za čas něco napadne, obalí to nepotřebným gulášem a udělají z toho další epizodu Humans. Už se vytratilo to napětí a ohromenost vůči Ex Machina udělátkům, avšak charakter postav to nenapravil, přeci jen, většina má stále kamenné xichtíky a mluví jako toustovač z transformerů. Nějak mi tu chybí drive, který jsem pociťoval v prvotních dílech první sezóny. ()

Epizoda 3 (2016) (S02E03) 

S třetím dílem se konečně dostáváme k více zajímavým myšlenkám, a to konkrétně práva syntetiků v životě na planetě Zemi. Sice se mi zdají všechny emoce, které vykazují jak roboti, tak lidi, docela utlumené, avšak už jsem si docela zvykl na ten sci-fi detektivní žánr, který to má v povaze. ()

Epizoda 8 (2016) (S02E08) 

Brilantní zakončení druhé série. Do poslední chvíle jsem nečekal, že se stane to, co se stalo. Až po skončení jsem si uvědomil, že je to seriál, a v něm je vlastně možné všechno. ()

Epizoda 1 (2018) (S03E01) 

Napínavé, stejně jako ostatní série. Žádné viditelné zhoršení, jen si člověk už musí zvyknout, že se dívá na silné sci-fi postrádající logiku. ()

Reklama

Reklama