foto

Richard Syms

  • nar. 1943
    Hertfordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Alenka v říši divů: Za zrcadlem
Uvěřitelné příběhy Neila Gaimana (TV seriál)
Zavíračka (E03)
2013 České století (TV seriál)
Kulka pro Heydricha (1948) (E03)
Rosamunde Pilcherová: Zaslíbená nevěsta (TV film)
2011 Johnny English se vrací
Železná lady
2010 Cemetery Junction
2009 Nowhere Boy
2008 Mí přátelé, mé lásky
2006 Drákulův polibek (TV film)
Living and the Dead, The
2005 Conflict
Panenská královna (TV film)
Show začíná
2004 Život a smrt Petera Sellerse
2003 Canterburské povídky (TV seriál)
Hornblower III - Povinnost (TV film)
Zjevení
2002 Ali G Indahouse - Film
Foylova válka (TV seriál)
Gangy New Yorku
Helen West (TV seriál)
Případy inspektora Lynleyho: Pro dobro Eleny (TV film)
Quest, The (TV film)
Ultimate Force (TV seriál)
2000 Desáté království (TV seriál)
1999 Oliver Twist (TV seriál)
1998 Duck Patrol (TV seriál)
Grafters (TV seriál)
Mosley (TV seriál)
Příběh duchů
Takové anglické manželství (TV film)
1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
1996 Blackhearts In Battersea (TV seriál)
Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
Stella šlape chodník
Tajnosti a lži
Tichý svědek (TV seriál)
1994 Dark Adapted Eye, A (TV film)
Staggered
1993 Detectives, The (TV seriál)
Gallowglass (TV film)
Goodnight Sweetheart (TV seriál)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
Camomile Lawn, The (TV seriál)
Gone to Seed (TV seriál)
Love Hurts (TV seriál)
Špioni (TV seriál)
1991 Shrinks (TV seriál)
2point4 Children (TV seriál)
1990 Opravdově, šíleně, hluboce
1989 Paradise Club, The (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 In Sickness and in Health (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Bless Me Father (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

2001 Six Wives of Henry VIII, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace