foto

Naoko Mori

  • nar. 19.11.1971 (44 let)
    Nagoja, Aiči, Honšú, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Everest
Humans (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
You, Me and the Apocalypse (TV seriál)
2012 Rocket's Island (TV seriál)
Suspension of Disbelief
2011 Na hraně (TV film)
2010 Lennon Naked (TV film)
2006 Little Miss Jocelyn (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
2004 Smoking Room, The (TV seriál)
2003 Mile High (TV seriál)
2002 Druhá míza (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
Krůček k vraždě (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Running Time
1999 Páté přes deváté
Psychos (TV seriál)
1997 Spice World
1995 Nebezpečná síť
Štěnice (TV seriál)
Thief Takers (TV seriál)
1992 Naprosto dokonalé (TV seriál)
1989 Desmond's (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2006 Torchwood Declassified (TV seriál)
2005 Hirošima (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace