Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Peter Gaulke a jeho partner Fred Wolf se zoufale snaží podpořit sledovanost televizního seriálu Skandály ze života zvířat, který původně moderoval Peterův otec. Zachrání je expedice do divočiny?  Poté, co oblíbený televizní seriál Skandály ze života zvířat převezme po populárním moderátorovi jeho syn Peter Gaulke, sledovanost začne záhy klesat. Není divu, protože Peter a jeho partner Fred jsou sice zvířecí nadšenci, ale jen to pro vysílání dobré show nestačí. Když už to vypadá, že pořad definitivně zajde na úbytě, dvojice se rozhodne, že musí přijít s něčím „opravdu velkým“, aby jej zachránila. Co kdyby se pokusili vystopovat tajemného nepolapitelného tvora, který se ukrývá v jeskyních uprostřed džungle, a odhalili tak největší tajemství přírody? Vydají se proto ještě se dvěma členy filmového štábu do jihoamerické divočiny, ale jejich expedici od samého počátku provázejí nejrůznější katastrofy. Hlavní role v americké komedii režiséra Freda Wolfa hrají Steve Zahn a Allen Covert. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Spike23 

všechny recenze uživatele

To bylo něco opravdu nečekaného. Jsem moc rád, že jsem u Strange Wilderness neřídil hodnocením. Veškerá ta trapnost a totální demence mě prostě nenechaly se ani na okamžik nesmát. Jsem fakt rád, že patřím k té menšině, které tento druh humoru připadá nehorázně vtipný. Je mi docela líto většiny lidí, která to odmítne už jenom kvůli tomu, že to je nereálná zhovadilost a nemají nejmenší tušení, že je to tak myšleno schválně. Já se takhle už pořádnou dobu u komedie nebavil a na tohle nejspíš nikdy nezapomenu. Jasné místo v TOP 10, protože mě snad žádný film ještě nikdy takhle a tolikrát nedokázal smíchy rozbrečet. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

No tak tohle mě fakt dostalo. Jó, vím, bylo to trapný a okatý a nechutný a točený místo v džungli v jakýmsi skleníku, ale to je jedno, protože hlavně to bylo UJETÝ!!! Nejvíc mě bavily ty komentáře k těm jejich dokumentárním scénám, chch. Prostě z těch hlášek by se jeden zesral, protože fakt byly vtipný. Gagový humor se taky konal, ale sežral jsem jim to aji s navijákem na žraloka. To se prostě musí vidět, proto tady ani nenaznačím jedinej fór, co se tam stane, chch. Klidně skouknu znovu! ()

Reklama

Rodin 

všechny recenze uživatele

Asi jsem nebyl v tom správném rozmaru, či co. Ten film je naprosto brutální nuda, osvícená asi tak dvěma opravdu vtipnými scénami. Za atmosféru ujetosti a jisté formy absurdity tu jednu hvězdu dám, jenže tyhle doslovnosti v oblasti humoru mě prostě nebaví, nudí a otravují. Scénu ptáka vytahovaného z ptáka jsem opravdu rozdýchával jen ztěží, protože humor holt někam ulít, a protože ho nenásledoval můj mozek, nesetkali jsme se s touto scénou ani trošičku. A tak to šlo až do konce, na který jsem se i přes "krátkometrážnost" tohoto celovečeráku opravdu těšil. ()

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

Už ani poriadne neviem, prečo som sa do tejto "komédie" pustil. Pravdepodobne preto, len v ňom hrá veľa hercov s celkom kvalitného, i keď tiež troch primitívneho Októberfestu, čo sa mi páčilo. Tu sa k partií ešte pridal aj Jonah Hill. Treba však napísať, že tento druh komédie rozhodne nemusím. Nefunguje nič, nikomu nefandíte, nikto vás nebaví, nikto neoslňuje herectvom, hudba snímke nepomáha, o deji radšej pomlčme a Bčko smrdí na hony. Ak ešte len zvažujete zhliadnutie tak hľadajte ďalej niečo iné. (28.11.2021) ()

ArdathBay odpad!

všechny recenze uživatele

Nekomedie s tak trapnými nevtipy, že by jeden blinkal. Ty rádoby vtipné situace ( konkurz, žralok napadnuvší řidiče výpravy, troubící magoři vyrazivší přední zuby "hrdinům" atd) mě donutili po 20 minutách vypnout tuto zhovadilost a momentálně se nachází v oblasti věčných lovišť. Ať si ji sežere třeba Yetti. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Přestože byl film natočen už v listopadu 2005, byl vydán až v únoru 2008. (Petr_Vacikar)

Reklama

Reklama