Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor
  • Drama

Oblíbené filmy (5)

Ace Ventura: Zvířecí detektiv

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994)

Podle mě neexistuje absolutně nic co by převyšovali herecký výkon Jimma. Nedokážu si totiž představit kdo by zvládl zahrát hyperaktivního, humorem nasáklého a naprosto neuvěřitelně praštěného Acee. Geniální záležitost, kterou jsem shlédl snad 30 krát a pořád má svoje kouzlo.

Král videoher

Král videoher (2006)

Kdo nerozumí nepochopí. Absolutně nejzáživnější film co sem viděl. Hlášky, postavy, tráva , humor a to všechno skloubený do jednoho geniálního díla. Kdo by nechtěl dělat testera?První film kterej mě rozbrečel smíchy.. " jooo Loro pinďour se mi stratil v džungli musíš ho najít" :D paráda A navíc jeden z mála českých dabingů,který předčil originál.

Králové ro(c)ku

Králové ro(c)ku (2006)

No kde najdete luxusní muziku, dvojici absolutně šílenejch frajerů, satana zaměřenýho na metal a nehoráznou množ gagů a scén trhajících vaše bránice? Ohledně soundtracku ( na kterej film stojí už od počátku) je výbornej, jelikož Jack Black je nejenom neskutečnej Herec ale i zpěvák a Kyle Gass, jež je jeho společníkem v kapele tomu dodává šťávu. Nápad filmu prostě nechybí a kdo se u tohohle nepobaví, tak pak je mi ho líto.

Skandály ze života zvířat

Skandály ze života zvířat (2008)

Opět se setkáváme s potrhlou partou lidí hrajících převážně pod firmou Happy Madison, kde jak už je zvykem vymýšlet neuvěřitelně ulítlé komedie. Teď si vzaly dokonce na paškál už i zvířata a povedlo se to neskutečně dobře. Banda naprosto neschopnej filmařů a jejich neuvěřitelná cesta za Big Footem a jejich naprosto nefalšováná a a šílená show.

Gremlini

Gremlini (1984)

Zkrátka moje srdcovka už od mala. Takové krásné vánoční story-