Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

sona123 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak to spolu mladí dělaj...jaký to má průběh a jaké dvojice se mohou sejít (docela dobrý výběr - kamarádi, co si vypomohou, ex, manželský pár, který má roky vášně zdánlivě za sebou, vyhlášený kurevník...). No, nepřináší to nic nového (i když, to s tím manželským párem je trochu edukativní :-) a asi nejzajímavější). Nenudí to, jako třeba film After sex, no a nakonec je prostě jasné, že je to všechno stejně o tom sexu, že? Ještě, že ho máme :-) ()

Richie666 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestliže si film pojednávajíc výhradně o sexu klade za úkol nabourávat tabu, popisovat niterné pocity jednotlivce, rozkrývat partnerské stereotypy nebo uvádět postavy do zcela běžných, ale přitom tak 'zajímavých' - choulostivých - situací, ve kterých se snaží poukázat na mnohdy zbytečný stud a staví tudíž sex do pozice druhu lidské zábavy, je to v pořádku. Pokud to navíc dělá vtipně, asertivně a se zdravou obscénností, tím lépe. Pokud takový film NĚCO ŘÍKÁ, ať už s tím souhlasím, nebo ne, je to OK. Tento snímek ale neříká vůbec nic, omezeně a stroze popisuje, co se dá vyjádřit pár záběry beze slov. Jediné, čím nabourává tabu, je slovo "fuck" v názvu, protože pak se zmůže akorát na detail holýho zadku a pár infantilních narážek na šulina, ostatní zůstává asi z komerčních důvodů taktně skryto, nevyřčeno, aby to někoho příliš nepohoršilo.. Hloubka nulová, kontroverze nebo alespoň odvaha skoro žádná, výpovědní hodnota povrchní, herci velmi nesympatičtí, vtipné to taky není, takže ke komedii to má hodně daleko... Nevím, co víc bych k tomu řekl, překvapuje mě tak vysoké hodnocení. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Príde mi až neskutočné, koľko právd a (menej, či viac) bežných situácií z intímneho života dvoch ľudí dokázali tvorcovia vopchať do tejto spleti príbehov. Vtipný, nápaditý, miestami aj trošku jednoduchý, ale určite výrazne vyčnievajúci snímok, ktorý ale aj napriek tomuto všetkému zostáva len obyčajnou komédiou na jedno použitie. Škoda, že tvorcovia do jednotlivých častí nevložili viac príbehovej stránky a nevyvodili z nich nejaké dôsledky, či závery. 70%. ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Mozaika pětice příběhu v šesti dějstvých, kdy nejlepší přátelé, pár, ex-pár, kolegové na prvním rande a dva spolubydlící s přítelkyní jednoho z nich prožívají, jak už název napovídá, šukání zahrnující I. začátek, II. předehru, III. sex, IV. pauzu, V. orgasmus a VI. doznívání v humorné, odlehčené soft formě. Horší to je s tím humorem. Smál jsem se jen u páru a spolubydlících, kteří byli velmi vydařené a vtipné. U zbylých tří to byla spíš jen tezovitá nuda. ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

75% Bavil jsem se výborně a o to v komedii jde. Není to žádná teen sračka, ale pětipovídkový film čistě o sexu z pěti pohledů různých lidí a z pěti různých úhlů. Bavil jsem se u povídky Přátelé, Spolubydlící, První rande, Manželé. Slabší byli Ex partneři. Některé situace jakoby vypadly z realu, některé jsou silně přestřelené. Co je škoda, že u filmu o sexu je párkrát vidět zadek a zlehka prsa. Přitom slovník je ostrý, záběry už méně. Ale pobavilo. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Film se udržel v kanadských kinech více než 15 týdnů. (D3VIL)
  • Martin Gero a Aaron Abrams napsali scénář za 6 měsíců. Jednotlivé verze si posílali přes e-mail. (D3VIL)
  • Slovo "fuck" zazní ve filmu celkem 178krát. Sprostých slov je pak ve filmu celkem 258. (Baffer)

Reklama

Reklama