Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie v režii Erica Amadia využívá sex jako pozadí pro zkoumání intimity a zranitelnosti lidského soukromí. Je to humorný ale zároveň otevřený pohled na složitost vztahů v moderním světě a týká se života osmi dvojic. Díky vtipným dialogům a kompromitujícím situacím můžeme sledovat vztahy od začátku do konce a zkoumat všechna stadia mezi tím, v nichž dramata provázejí humor, úzkost i zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (164)

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Další nudnej povídkovej film do sbírky, jakože odvážnej, otevřenej v sexuálních tématech (hetero, homo, atd.). Čím to, že nikomu nevěřím ani slovo? Za holčičí monolog v úvodní povídce a za závěrečnou mystifikaci (pokud to vůbec mystifikace byla) 2*. Jinak nezáživné, místy odpudivé, hrubé, debilní, nevtipné, ale především plytké. Furt se tam mluví a řeší a furt to samý. Že ti Američani musej porád tak mluvit a řešit? To si musej všechno říkat? To neznaj nonverbální konverzaci? To jsou tak necitliví? Kecy - prdy - beďary! ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Název filmu možná někomu bude asociovat porno, ale nenechte se mýlit. Je to konverzační komedie - tedy spíš 8 nezávislých příběhů založených na dialozích, které jsou (ku prospěchu věci) podávány bez servítek. Žádná cenzura tu nepanuje a věci jsou nazývány pravými jmény. V duchu názvu filmu jsem čekal diskuze různých teen párů po sexu, ale k mému překvapení tu věk a orientace nehraje roli. Podstatné je, že polovina povídek není nic moc, zato u těch ostatních jsem se NÁRAMNĚ bavil. Tenhle "film" je neuvěřitelnou studnou výborných hlášek!! ●● -Why are you such an asshole? -I don't know, it's a gift. ●● Budu hodnotit jen ty nejlepší příběhy a s čistým svědomím dám 90%. ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Různá orientace a věková kategorie v různých situacích po sexu, ztvárněné dobrými herci. Přiznám se, že při prvních minutách jsem chtěl film vypnout, ale přežil jsem a potom si užil podle mého dost reálné diskuze. Pobaví, překvapí a zaujme. Nic jsem od filmu nečekal, nic moc mi nedal, ale těch 73 minut bych doporučil každému. ()

 

všechny recenze uživatele

Moc dobrý nápad, nevleče se to jako většina filmů, je to mini, je to rychlé, je to milé a celkově něžné, nenavazuje to na sebe, takže to, co se vám zrovna nelíbí, můžete klidně přeskočit a nijak to neubere, ale většina těch příběhů je dost dobrá. Zároveň je tohle ideální styl pro ty, kteří si (podobně jako já) k obědu rádi dají i film, hodina je na oběd moc, ale dva až tři tyhle kousky byly ideální :) Souhlasím s Kleopatrou, novoten to vystihl. ()

Endlessly 

všechny recenze uživatele

8 skutočne rôznorodých párikov (oceňujem pestrosť výberu) a 8 rôznych variácii možných konverzácii po sexe. Vcelku originálny nápad, potenciál už však zďaleka nie tak naplno využitý. Rozhovor dvoch kamarátov, ktorí spolu spávajú a nedokážu si do očí povedať že sa ľúbia pôsobí asi najreálnejším dojmom a kedže je prvý predstavuje celkom sľubný začiatok. No ďalej sa to už zväčša len vlečie dolu vodou. Dialógy nie tak humorné akoby si človek predstavoval, či ako distribútor sľuboval, často plné klišé. Najmä teda panic a panna pristihnutí matkou či homosexuál rozprávajúci o svojom coming oute žalostne slabé (aj keď vyzeral teda perfektne), kým starnúci manželia spomínajúci na minulosť plnú groupen sexu zas neskutočne nezaujímavé. . Napriek tomu sa nájde pár, ktoré zaujmú viac, u mňa to bol dievčenská dvojica rozoberajúca chuť vagíny jednej z nich či gayovia riešiaci problém- who is the bitch:-) Našťastie sa príbehy striedajú primeraným tempom, dostatočne rýchlym na to, aby ste sa nestihli začať nudiť. Z tohto pohľadu sa jedná o pomerne sviežu jednohubku, ktorú si však nebudete mať potrebu zopakovať, minimálne ja teda nie. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Pre Erica Amadia znamenal tento film okrem režisérskeho aj producentský a scenáristický debut. (MikaelSVK)
  • Celý film bol natočený v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)
  • V scéne, keď Jordy (Emmanuelle Chriqui) leží na posteli, si striedavo v záberoch podopiera hlavu iba jednou rukou, resp. oboma naraz. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama