Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Olík 

všechny recenze uživatele

Čtyři páry a jedna trojice (partneři, spolubydlící, milenci, přátelé a ex-partneři) a jejich pohled na sexuální akt od předehry až k závěrečnému doznívání. Film je postavený na rádoby vtipných a životními zkušenostmi protkaných dialozích, ale slovy klasika (klasikem míním sebe) „stejnak je to celý o prcá….“. ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je výborná jedna věc - tváří se tak opravdově a uvěřitelně. Tomu pomáhá i hrstka neznámých herců, kteří se do příslušných rolí vážně vžili. Nápad pěti odlišných příběhů je parádní a i když některé dějství se zdají být nudnějšího rázu, film jako celek působí zábavně, možná trochu upovídaně, ale i přes všechny drbky-solidní povídačka o sexu. [66%] ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 10/10/// +celý film (děj, dialogy) se odehrávají v posteli, většina postav zaujme, každá je jiná, každá má jiné problémy, dialogy jsou zábavné, některé situace komicky trapné -žádný zásadní nedostatek nevidím, možná mohli do filmu víc investovat a vybrat známější herce, i když ono by to možná kazilo atmosféru/// Zajímavý film. Takový už jsem dlouho neviděl. Je to taková studie partnerských, mileneckých, přátelských a sousedských sexuálních vztahů. Celé je to dost odlehčené různými neshodami, peprnými dialogy a faux pas scénami, kdy si zaručeně říkáte, tak na jeho místě bych opravdu být nechtěl. Z pozice diváka se na to ale dobře kouká, což není k zahození./// Celkem 73%/// ()

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Náhodou som sa celkom dobre bavila, žiadne násilne vtipné hlášky alebo situácie, žiadne extrémne zvrátenosti - teda až na trio Gord - Inez - Dave, ale ani to nebolo nič čo by ma malo znechutiť. Žiadne hlboké posolstvo, len malá ukážka toho, ako môže vyzerať sex v jednotlivých sociálnych modeloch. U mňa to vyhrali Abby a Andrew - "Happy birthday, baby!" :-))) ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Skvěle vybraní herci do jednotlivých rolí! Okolnosti oné jedné noci, kdy si jdou všichni za sexem, motivace a postoje každý jedný postavy, to všechno tu je vyobrazeno tak bezvadně, že jsem jim to snad i chvílema věřil... Obzvláště vypečenej je tu týpek, co se chce dívat, jak mu s holkou cvičí někdo jinej .) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Martin Gero a Aaron Abrams napsali scénář za 6 měsíců. Jednotlivé verze si posílali přes e-mail. (D3VIL)
  • Film byl vybraný na Mezinárodní Filmový Festival v Torontu 6.7.2007, což byly 30. narozeniny režiséra Martina Gera. (Baffer)
  • Film se udržel v kanadských kinech více než 15 týdnů. (D3VIL)

Reklama

Reklama