Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zábavné to tedy zrovna moc nebylo, ale nudit se člověk taky nebude. Skončilo to někde mezi, film je jistě zajímavý. Navíc nám poskytuje jakousi sondu do intimního života různých milostných párů. Kdo se stydí raději nepouštět, kdo má vedle sebe přítele(kyni) určitě pouštět, film ve kterém jde jen o TO jedno totiž spolehlivě nabudí. 50% PS: Nejvíce mě zaujala Diora Baird. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nějak nevím, co si o tomhle vlastně myslet. Bylo to místy trochu vtipné, nebylo to ani moc odvážné, všechno pojato celkem decentně, což je také fajn, ale s tímhle názvem by člověk čekal možná malinko víc než jen romantický film o lásce, která se projevuje sexem a určitými nezdary. Je to průměrné, to je asi tak nejlepší pojmenování. ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak to spolu mladí dělaj...jaký to má průběh a jaké dvojice se mohou sejít (docela dobrý výběr - kamarádi, co si vypomohou, ex, manželský pár, který má roky vášně zdánlivě za sebou, vyhlášený kurevník...). No, nepřináší to nic nového (i když, to s tím manželským párem je trochu edukativní :-) a asi nejzajímavější). Nenudí to, jako třeba film After sex, no a nakonec je prostě jasné, že je to všechno stejně o tom sexu, že? Ještě, že ho máme :-) ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Sice upřímné a bez zbytečných dějových odboček, ale pořád stejně v drtivé většine momentek mimo realitu i s přimhouřeným okem. Pět provařených příběhů, které vás nechytnou za srdce, jen se občas zasmějete - možná. Někdy nechtěně, někdy záměrně. Ve finále mám snad raději ty více filmové záležitosti, protože když vidím nastříhané minipříběhy ala Kill Bill (akorát v noci, čínsky a pozpátku), tak ty romantické průpovídky kolem jsou v ostatních případech stále docela fajn, sem tam totiž mají i něco do sebe. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Niektoré poviedky sa úvodnej trápnosti (a trápna je v úvode každá z nich) zbavujú už v druhom dejstve, iné pokúšajú divácku trpezlivosť o čosi dlhšie. Niet však jedinej, ktorá by vo finále plne neuspokojila (ale možno len v kontraste s tými trápnymi úvodníkmi). Niekto je tu šťastnejší filmár než samček alebo som nepochopil zámer. A možno je Kanada iný kraj. Buď ako buď, bavil som sa každou scénou viac a pri záverečných titulkoch si na počiatočnú trpkú príchuť skoro ani nespomenul. Plavba s blbým štartom a bez prelomových objavov, ale inak vcelku príjemná. [70%] ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Film byl vybraný na Mezinárodní Filmový Festival v Torontu 6.7.2007, což byly 30. narozeniny režiséra Martina Gera. (Baffer)
  • Film byl natáčen v 5ti ložnicích. (Baffer)
  • Martin Gero a Aaron Abrams napsali scénář za 6 měsíců. Jednotlivé verze si posílali přes e-mail. (D3VIL)

Reklama

Reklama