Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

917. hodnocený film: Sledujete 5 párů, kde někdo má problém se sexuálně uspokojit. A nebo taky někdo má to štěstí a je bez problémů. Celkem vtipný a i zdařilý pokus ukázat na život lidí, kteří se snaží usmiřovat, uvolňovat či jen tak obveselit pomocí sexu. 3* si proto zcela jistě zaslouží, i když jsem si dával větší naděje. Naděje se jmény potenciálních konkurentů - "Prcičky". Možná je to i dobře, že je tenhle snímek tak rozdílný, protože všichni asi víme o kvalitě této série. 3* ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Původně jsem si myslel, že to bude povrchní, pubertální a prvoplanovité (no název tomu docela odpovídá), ale nakonec se z toho vyklubala celkem fajn komedie, která je trochu hlubší než na první pohled vypadá a každý si v ní může najít něco sobě blízkého. Docela mi to připomnělo snímek PO SEXU, taková fajn konverzačka s několika příběhy točící se kolem sexu, ale žádný velký zázrak. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Čtyři páry a jedna trojice (partneři, spolubydlící, milenci, přátelé a ex-partneři) a jejich pohled na sexuální akt od předehry až k závěrečnému doznívání. Film je postavený na rádoby vtipných a životními zkušenostmi protkaných dialozích, ale slovy klasika (klasikem míním sebe) „stejnak je to celý o prcá….“. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu, jak může někdo tvrdit, že je tohle lepší než PO SEXU. Ani že to má lepší hodnocení. Zatímco PO SEXU je podle mě upřímný, citlivý a zároveň hravý film, tohle je jen bezduchá nuda, ze které je cítit, že jediné, co autoři zamýšleli, bylo pobavit, a pointy těch příběhů tam jsou jen tak aby se neřeklo. Jenže ani to pobavení se nepovedlo, natož pak ty pointy. Jeden z těch příběhů je navíc úplně fekální (ta rádoby "trojka"). ()

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Náhodou som sa celkom dobre bavila, žiadne násilne vtipné hlášky alebo situácie, žiadne extrémne zvrátenosti - teda až na trio Gord - Inez - Dave, ale ani to nebolo nič čo by ma malo znechutiť. Žiadne hlboké posolstvo, len malá ukážka toho, ako môže vyzerať sex v jednotlivých sociálnych modeloch. U mňa to vyhrali Abby a Andrew - "Happy birthday, baby!" :-))) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Film se udržel v kanadských kinech více než 15 týdnů. (D3VIL)
  • Film byl natáčen v 5ti ložnicích. (Baffer)
  • Film byl vybraný na Mezinárodní Filmový Festival v Torontu 6.7.2007, což byly 30. narozeniny režiséra Martina Gera. (Baffer)

Reklama

Reklama