Reklama

Reklama

Fantastický mazel

  • Hongkong Chang jiang qi hao (více)
Trailer

Ti je chudý stavební dělník, který se ze všech sil snaží udržet svého synka Dickyho na prestižní soukromé škole. Přestože Ti dělá co může, aby mu zajistil příležitosti, které sám nikdy neměl, Dicky si ve třídě připadá jako odstrkovaný a přehlížený outsider, protože nosí obnošené oblečení a na rozdíl od ostatních spolužáku nevlastní nejnovější elektronické hračky. Jednoho dne Ti najde na skládce tajemného “plyšáka“ a spěchá s ním domů za Dickym. Přestože podivný chlupatý tvor na první pohled nevypadá jako obyčejná hračka, když si s ním chlapec začne hrát, ukáže se, že je mnohem, mnohem víc! Tohle není jen průměrná akční figurka, ale živý „mazel“ oplývající výjimečnými schopnostmi. Dicky vezme veselého mimozemšťana do školy, aby ho ukázal spolužákům a konečně na ně udělal dojem. Jenže svéhlavý fantastický mazel má vlastní představy o zábavě a situace ve škole se záhy beznadějně vymkne kontrole... (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Trustme 

všechny recenze uživatele

Záhadná kombinace všech možných žánrů je sice zvykem Stephena Chowa, ale tady přestřelil. Film určený potencionálně dětem je i pro otrlé malé diváky Cartoon Network poněkud dramatický. I když sem tam probleskne výborný nápad ( větší spolužák vs. ještě větší spolužačka) celkově velmi slabé. Zdá se , že Chow si nechává všechny nápady na Kung-Fu Hustle 2. Škoda , jinak mám jeho filmy velmi rád a tak filmu nepomůže ani velmi roztomilý fantasticky vypadající mazel (kdo vymýšlí ty český názvy???!!!) ()

Zoey90 

všechny recenze uživatele

Já prostě zbožňuju rozkošné chlupaté kouličky. Jakmile se někde nějaká objeví, tak moje objektivní hodnocení je v tahu. Musíte k tomu filmu přistupovat s jistým reálným očekáváním. Prostě žádný převratný a napínavý zvrat v příběhu o tom, jak chudý kluk najde mimozemského plyšáka, najít nemůžeme. To, co filmu chybí na originalitě, je vynahrazeno rozkošností. Ještě jako bonus hlavního hrdinu hraje dívka, což mi vyrazilo dech. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

K tomuhle snad můžu říci jenom tohle: „Stephen Chow je nemocný člověk a vy všichni, co jste udělili tři a více hvězd, také.“ Tohle jako měl být snímek pro celou rodinu, potažmo pro děti? Že šlo tématem o jeden velký kyblík klišé….. dobrá, na to jsme už tak nějak zvyklí. Ale to samotné znázornění. Jedna dcera se mi v průběhu několikrát rozbrečela, druhá musí navštěvovat ob týden psychiatra a já v noci křičím ze spaní „vyndej mu tu hlavu ze záchodu“. Ano, asijský kontinent je ve vztahu k dospívajícímu publiku mnohem drsnější než našinec a hongkongský rodák Chow si žije na své vlastní planetě….tak jo, ale děkuji, nechci. U nás Fantastický mazel zafungoval pouze jako strašák…..nebudeš poslouchat, večer se budeme dívat znovu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Titul s hlúpym distribučným názvom "Fantastický maznáčik" mi dlho doma zapadal prachom. No ale predsa len som sa odhodlal ho vložiť do prehrávača. Hneď na začiatku ma zamrazilo, keď som videl v úvodných titukoch tie ázijské klikyháky. Nie som zrovna priaznivcom filmov z Ázie. Skôr naopak. Za roky som si ku nim vypestoval celkom silnú averziu. A táto infantilná rodinná sci-fi komédia mi ju ešte viac prehĺbila. Zhliadom som ďalšiu šikmookú pičovinu s mimoriadne trapným humorom. ** ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Tak ako som sa docital v predchadzajucich komentaroch, je to zmiesanina FLUBBERA (1997) alebo E.T.-ho (1982), chvilkami humorne, chvilkami zvlastne, lebo som mal pocit, ze je to natocene len pre deti, ale dostala ma posledna polhodinka filmu, kde to bolo na konci dojimave, smutne, posilnene krasnou smutnou melodiou, takze konecne hodnotenie je u mna 60%. Ako decko by som si tento film vychutnaval omnoho viac. ________ Stephen Chow - (Ti) +++ Jiao Xu - (Dicky) +++ Lei Huang - (Johnny) +++ Kitty Zhang Yuqi - (Slečna Yuen) +++ Chi Chung Lam - (Boss) +++ Produkcia: Stephen Chow +++ ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Tiova syna Dickyho ve skutečnosti hraje dívka Jiao Xu. (Raztubyl)

Reklama

Reklama