Reklama

Reklama

Smrtící zbraň

Trailer

VOD (1)

Starnúci bývalý policajt Matt Conlin (Steven Seagal) si vďaka svojej chorobnej hráčskej vášni narobil množstvo nepriateľov a obrovitánske dlhy, ktoré splatiť rozhodne nebude ľahké – presiahli už totiž milión dolárov! Keď však jedného dňa diskrétne skúpi akási tajná vládna organizácia všetky jeho dlhopisy, zdá sa, že sa naňho konečne opäť usmialo šťastie. Na oplátku za túto „láskavosť“ má Matt vypátrať zopár mocných kriminálnikov, ktorým sa vďaka ich hriešne veľkému bohatstvu až dosiaľ darilo stáť nad zákonom - a zlikvidovať ich! Nemá s tým v podstate žiadny väčší problém... No keď odmietne eliminovať skorumpovaného policajta, ktorého mylne považuje za čistého, je zrazu nútený pokúsiť sa prestrieľať na slobodu. Ocitne sa totiž v nezávideniahodnej situácii, v ktorej každý pohyb môže byť jeho posledným... (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Jino 

všechny recenze uživatele

Tento Seagalův nový film mě moc nesedl. Je tam pár dobrých momentů, kde Steven bojuje, ale když střílí tak je to o ničem a bolí z toho oči. Ještě, že kamera aspoň při těch soubojích neuhýbala. Jinak děj a scénář je trochu zmatený, jak to koneckonců u posledních Stevenových filmů bývalo zvykem. Škoda, že film nepřínáší více akcí, zvláště toho kecání je tam zbytečně moc na to, aby film dokázal více zaujmout. Ale někdy jsem se docela pobavil, např.: Když padla slova na Stevenovo přirození. A jako vždy se tradičně bavím u přebalů na dvd a kazety - tady taky není současný Steven :-D, ale jen jeho kopie před cca 15 lety. Slabé, Zákon ulice se mi líbil víc - 40%. Jen takový dodatek - Steven pořád umí lámat ruky a s rychlostí dokáže odzbrojit nejednoho parchanta - takže bych ho určitě nechtěl potkat na ulici, když je pěkně namíchnutý. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Od té doby, co byl vyhozen z policejní jednotky, to s Mattem (Steven Seagal) jde hodně z kopce. Alkohol a hazardní hry jej strhávají do čím dál víc do bahna, a jediné, co jej ještě alespoň trochu drží nad vodou, jsou víkendy trávené s vlastní dcerou. Dluhy, které z hraní rulety má, jej nakonec dovedou k jediné možnosti - aby se jich zbavil, musí vzít zavděk prací, která jej dovede až na samotný okraj společnosti - a jedině tak bude moci začít nový život... V rámci speciálního filmového žánru zvaného "Seagalovy akční filmy" je tento téměř zářlivou hvězdou - vcelku zajímavý příběh, sympatické akční scény (to Steven, i přes svoji hmotnost umí) a tak vůbec. Samozřejmě, z globálního pohledu je to téměř stejná slátanina, jako ostatních deset tisíc Seagolových filmů, byť tento je o malilinkatý chloupek menší slátanina, než ty ostatní. Na jedno podívání neuškodí, a víckrát jej vidět rozhodně nemusím - to ale stoprocentně platí i o všech ostatních Seagalových filmech... ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

žeru segalovky poslední dobou,příčina má vždycky následek,následek má vždycky příčinu,tento film nádhérně dokazuje to,že příčina nevede k následku a následek nevede k příčině.slaboduchá akční píčovinka,ve které steven sem tam teda dokáže rozdat úder,už vůbec se bohužel nedokáže vyhrabat z bláta sračkovitého vychvalování sama sebe,ve filmech,které smrdí blbostí,už když si je koupíte.hele stevene,natočíme film,ty budeš hustej,děj blbej,ostatní herci ještě blbější, a neboj na dvd na tom trhnem a natočíme další blbost,lidi,tohle je odporný,o 4 % míň než nico?????se normálně vodpalte. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já těch pět prostě musím dát. Tohle je Seagalův návrat ve staré dobré klasické seagalovce, kde Steven opět tváří v tvář mlátí do lidí (a jde vidět, že je to on a ne někdo jiný) jako za mlada. Doufám, že tenhle film uvidí všichni posuzovatelé jeho tělesné váhy a objemu - i při své tonáži ještě svůj mlátící stroj nezapomněl ovládat. Smrtící zbraň by lehce zapadla do Seagalovy filmografie první půle devadesátých let, někde mezi Muže s cejchem smrti a Aljašku v plamenech. Poměrně zajímavý příběh, zajímavě natočený, docela dobrý souboje, zajímavá hudba. Prostě mi to udělalo radost. ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Díky tomu, že se Seagal od druhé poloviny 90tek vpodstatě neobjevil v ničem co by se dalo dokoukat do konce a jeho hvězda na nebi akčních filmů pomalu ale jistě vyhasínala, se dá tenhle jeho novej počin s trochou snahy označit za docela milý překvapení. Steven zhubl, hodil se do formy takže už zase může hejbat hlavou a rukama. Už se dokonce ani netváři jako bytost, která právě dosáhla osvícení asi je to tím, že zde ztvárnil přeci jen o něco méně kladnou roli než na jaké jsme u něj za ty roky zvyklí. Scénář je samo sebou tragickej blábol ale co by člověk čekal od béček Seagalova kalibru. Návrat to není nikterak slavnej, ale každého kdo má alespoň trochu rád SS určitě Smrtící zbraň (fakt originální název) potěší. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (7)

  • Pracovní název: Marker. (Stocki)
  • Na konci filmu donesie Seagalovi jedna žena balíček a fotku s mužom, ktorého má Seagal zabiť. V skutočnosti je to fotka samotného režséra Roel Reiného. Fotka bola odfotená pri natáčaní. (Seag)
  • V přestřelce na hřbitově na závěr filmu dojdou Stevovi (Mark Elliot Wilson) ve zbrani náboje, přesto na Matta (Steven Seagal) zvládne s prázdným zásobníkem ještě dvakrát vystřelit. (rublik05)

Reklama

Reklama