foto

Brandon Smith

  • nar. 13.8.1952 (67 let)
    Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jeepers Creepers 3
2014 Dawn of the Crescent Moon
2011 Bernie
2010 Gang Land Love Story, A
2009 Cook County
2008 Maidenhead
2007 Tahle země není pro starý
2002 Face of the Serpent, The
Hráč
Uhoď ji, je to Francouzka!
2001 Jeepers Creepers
2000 Muhammad Ali: Král světa (TV film)
1999 ATF (TV film)
1998 Falešné obvinění (TV film)
Pan Vražda (TV film)
1997 Jediné vzrušení
Zběsilost
1996 Zapomenuté hříchy (TV film)
1995 Bělásek
Texaská spravedlnost (TV film)
1994 Shadows of Desire (TV film)
Suverén (TV film)
Svědkyně smrti (TV film)
1993 Dokonalý svět
Fatal Deception: Mrs. Lee Harvey Oswald (TV film)
1992 Chuť zabíjet (TV film)
Habitation of Dragons, The (TV film)
Proces: Cena za vášeň (TV film)
1991 Opojení
Těžko splnitelné sliby
Vražedný omyl (TV film)
Za bílého dne (TV film)
1990 Challenger (TV film)
Dan Turner, Hollywoodský detektiv
RoboCop 2
Temný anděl
1989 Blaze
Fulfillment of Mary Gray, The (TV film)
Margarita Bourke Whiteová (TV film)
Noční hra
1988 Úplněk v modré vodě
1984 Povolení vraždit (TV film)

TV seriály

2017 Havaj 5-0 (TV seriál)
Lov na zrůdy (S07E17)
2014 Hysteria (TV seriál)
Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
2011 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Van Gogh Job (S04E04)
2010 Světla páteční noci (TV seriál)
Thanksgiving (S04E13)
2009 Světla páteční noci (TV seriál)
In the Bag (S04E07)
East of Dillon (S04E01)
Underdogs (S03E12)
2008 Světla páteční noci (TV seriál)
Tami Knows Best (S03E02)
I Knew You When (S03E01)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Vražedné obklíčení (S02E13)
Otis (S02E02)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
We Have Cleared the Tower (E03)
1994 Nebe a peklo (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Setkání (S02E22)
Výbor (S02E17)
1989 Osamělá holubice (TV seriál)
Na cestě (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky