Reklama

Reklama

Vítej v džungli

  • USA Welcome to the Jungle (více)

Obsahy(1)

Syn newyorského primátora Michael Rockefeller během jedné z výprav do džungle Nové Quineje zmizel. Jeho tělo nebylo nikdy nalezeno. Říká se, že padnul do rukou kanibalských kmenů. O čtyřicet let později se dva páry přátel vydávají do džungle pátrat po jeho osudu. Jejich hledání se brzy mění v zoufalý boj o život. Domorodí kanibalové sledují každý jejich pohyb. Z cestovatelů se stavá lovená zvěř, smyčka se kolem nich stále více stahuje. Kanibalové chystají krvavou hostinu… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Takýto námet nieje stavaný na točenie štýlom ,,BLAIR WITCH,, ( CANNIBAL HOLOCAUST je výnimka , tam bola kamera súčasťou príbehu - hlavné postavy boli totižto filmári točiaci dokument ) a z toho potom pramení nevierohodný dej a nelogické správanie postáv. Čo filmu škodí, pretože v podstate nieje nezaujímavý a je aj celkom dobre zrežírovaný, len ho mohli natočiť klasickým štýlom. Ďalším mínusom sú herci, ktorý sú väčšinou otravný. Ešte nižšie hodnotenie zachraňuje posledných 15 minút a prekvapivá pointa. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Kvituji, že nedošlo na Parkinsonovu kameru, protože snad jen dřevák by točil tak, že není nic vidět. Ba co víc, jde o lepší kousek než taková Záhada Blairwitch, která je v rámci žánru tragédií. Deodatův majstrštyk zůstává samozřejmě i nadále nedostižný, ale tenhle film si z něj i leccos vzal. Plusem je rozhodně příroda - prales, četné vodopády, řeka. Skupina se chová typicky, jak už to v podobných filmech bývá, rozkraveně, povýšeně, bezohledně k okolí, za což po právu zaplatí. Vcelku věrohodná je i ponorková nemoc, které čtveřice propadne. Minusem je technika FF, která zde neumožňuje spatřit to, co by divák v přímém přenosu očekával - řezničinu. A tak uvidíte už jen naporcované nebožáky. Nejlepší je oběť naražená na kůlu, co připomene Kanibaly, jen zde je to trochu jinak - proč ne. Být film natočen normální technikou s gore scénami naplno, pak by šlo jistě o minimálně lepší průměr...2,5* ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Bohapustá vykrádačka viacerých filmov. Tvorcovia si hovorili buď za a) Dnes je ff strašne cool, to nám budú teenageri žrať, aj keď točíme blbosť, za b) My sme geniálni, že točíme dnes ff, keď je to tak strašne cool...ale je to videofilm, je to na úrovni niektorých kvázi hororových kravín, ktoré idú v kinách. Nápad s dvoma rozvetvenými líniami je fajn, ale nič sa tu poriadne nerozvinie, štáb proste nemal ani na poriadne masky/gore efekty a tak nemohlo vzniknúť nič iné, ako mdlý horor. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Pěkný, leč "bohužel" novodobý návrat Kanibalů a Žen od hluboké řeky (i když ty oba filmy byly daleko lepší) na filmová plátna. Celým dějem filmu se táhne nuda a zase jen samá nuda, až v samém závěru se začne něco konečne dít, to už je ale pozdě. Jste tak otávení, že ani nejhorší noční alkoholový návrat z hospody to nepřebije. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Ruggero Deodato síce nie je žiaden režísérsky fenomén, v pomyselnom súboji s Jonathanom Hensleighom však aj s odstupom štvťstoročia jasne víťazí rozdielom troch tried. Jeho Kanibalovia, nech už je to film akokoľvek kontroverzný a pohoršujúci, boli strhujúci, napínaví či dokonca šokujúci... toto všetko Hensleighovo Vitaj v džungli silne postráda, snímka je práve naopak otravná a zbytočná. Či sú horory o antropofágoch schopné filmového zmŕtvychvstania a konfrontácie so súčasnými hororovými trendmi, to zrejme ukáže až remake kultového Cannibal Holocaustu... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama