Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

Gereth 

všechny recenze uživatele

V celém filmu se nenašel jediný okamžik, kdy bych se zasmál. Toliko ke komediální složce. Co se týče romantiky, tak těžko nějak fandit a rozplývat se nad postavou, kterou máte chuť zabít už hned od prvního momentu, kdy se objeví na scéně. O příběhu asi ani nemá moc cenu diskutovat, je dokonce ještě hloupější než bývá u průměrných amerických romanťáren zvykem. A to už je co říct. Ať se snažím sebevíc, opravdu nenajdu jedinou věc, kterou bych mohl pochválit. Zahozený čas. // 25% ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Když jsem si to pouštěl, očekával jsem příběh o ničem a myslel jsem si, že to nějak přetrpím a že si jen bezmyšlenkově odpočinu. Ovšem opak se stal skutečností. Jedná se o bláznivou komedii, kde mi Sandra Bullock svým chováním a neustálým protivným žvatláním připomíná jednu naší kamarádku. Ovšm to mi nebránilo v tom se pořádně zasmát a těšit se na každou další komickou a nepředvídatelnou situaci. ()

Reklama

Mamie 

všechny recenze uživatele

První polovinu filmu mě Mary i se svými červenými botami nesmírně štvala, což značí, že pokud to takhle bylo na diváky mířeno, tak Sandra svou roli zahrála perfektně. Film jako celek bych asi tak šoupla do kategorie "fajn na nudné nedělní odpoledne", když se vám opravdu nic nechce dělat, a nemáte náladu na složité filmy, přesně v tu chvíli byste si mohli pustit tenhle snímek, ale jako komedie na páteční či sobotní večer by to pro někoho mohla být celkem sebevražda. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock v hlavní roli ztřeštěné, ale přitom docela inteligentní slečny, která se živí jako autorka křížovek, aby posléze v jakémsi zamilovaném poblouznění pronásledovala svého vysněného chlapa přes celou zemi, to znělo docela zajímavě, a tak jsem se na tuto komedii podíval a rozhodně jsem nelitoval, už jsem totiž viděl mnohem horší filmy a tento se alespoň dokázal udržet v jakémsi optimálním průměru. Rozhodně mi nepřišlo, že by tato komedie postrádala vtip nebo že by v ní převažovaly trapné scénky, já jsem se totiž docela dobře bavil a troufám si tvrdit, že scénka, v níž běžící a nadšeně mávající Sandra Bullock zahučí do díry v zemi, se pro mě stala scénkou nezapomenutelnou a budu se tomu smát ještě hodně dlouho, protože to prostě bylo vtipné, stejně jako následná reakce reportéra, který byl k díře otočený zády a netušil, že tam někdo spadl. Sandra Bullock zahrála svůj standard a rozhodně tuto roli zvládla naprosto parádně, ve vedlejších rolích potom potěšila Katy Mixon a kupodivu i DJ Qualls, který mi začíná být i přes počáteční averzi s každou další rolí čím dál více sympatický. Celkově jsem s výsledkem spokojený a uděluji tři hvězdy. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vážne nechápem to nízke hodnotenie. Film si rozhodne zaslúži aspoň hranicu červených čísiel. Ide o bláznivú komédiu s fantastickou Bullockovou, ktorá postavu Mary (postavičku síce pobláznenú a hyperaktívnu ale pritom nadpriemerne inteligentnú, ukecanú a roztomilú) zvládla bravúrne. Páčila sa mi hlavne prvá polovica, druhá už nebola taká dobrá, ale stále aj tak nadpriemer. Komédia má v prvom rade pobaviť, a mňa pobavila, takže účel splnila. Na prípadné chybičky vo filme nehľadím, pretože všetko prebíja Bullockovej komediálny talent. Najlepšie sa hodí film pozerať večer v dobrej náladičke, ktorú táto komédia ešte vylepší. U mňa veľká spokojnosť, rozhodne sa nenechajte odradiť nízkym hodnotením. 75/100 ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Film sa nakrúcal  v Santa Clarite v Kalifornii (USA) od 30. júla do 3. októbra 2007. (Arsenal83)
  • Sandra Bullock obdržela Oscara za hlavní herecký výkon ve filmu Zrození šampiona (2009), přičemž den předtím převzala Zlatou malinu za snímek Slečna zamilovaná. Poprvé v historii se tak stalo, aby protagonista převzal obě ceny v jednom roce. (Yardak)
  • Keď sa Mary (Sandra Bullock) kúpe vo vani, v pozadí hrá pieseň, ktorú spieva Helga Bullock - Sandrina matka. (misterz)

Reklama

Reklama