Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock až po pětí letech od Crashe dostala šanci znovu ukázat, že hrát umí. Dokonce ty možnosti byly tři a jak tady, v Návrhu nebo v Blind Side ukázala, že zvládne nekompromisní šéfku, sexy maminu i potrhlou a nechutně chytrou lamičku :-) Ty proměny jsou tak markantní a ukazují, že dovede zahrát opravdu všechno, proto ji za sebe dávám titul nejlepší herečky za rok 2009. FIlm sám o sobě drží pohromadě díky "podprahovým" vtípkům a hereckému talentu snad všech herců na place. Tři a půl. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Mary, proč nemůžeš být jako každá jiná holka?“….,,Mary, odkud bereš všechny ty zbytečné informace?“… ,,Mary, proč takhle mluvíš a nosíš ty stupidní červené boty?“..... Film o tý nejotravnější a nejšílenější holce, která se svoje prázdná místa pokouší zaplnit slovy, křížovkami a Stevem. Bohužel jen zaplňuje už tak přeplněné místo mezi průměrnými romantickými komediemi. Sandra je fakt výborná, je šílená, je… ale je i vtipná? Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Zajímá mě, který slovo v křížovkách nikdy nenajdu. 2.) Znám holku, co nosí červený vysoký boty. 3.) Chci se stát tvůrcem křížovek. 4.) Jsem zamilovanej do S.Bullock a takto ji to dokážu. 5.) Romantických komedií není nikdy dost. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky a obě jsou pro Sandru Bullock, která v jinak nezáživném, nepříliš zábavném a dějově velmi řídkém příběhu o ničem, kouzelným způsobem vytvořila potrhlou hyperaktivní „mimoňku“, která si díky své mimořádné inteligenci uvědomuje jak moc je občas mimo, přesto však energii a zničující vodopád informací, které neustále chrlí na všechny strany, nedokáže držet na uzdě. Sama o sobě je zábavná, děsivá, okouzlující i dojemná. Člověk si ji prostě musí oblíbit a může jen litovat, že se nemohla jako kulový blesk prohnat lepším příběhem. ()

majxik 

všechny recenze uživatele

Není to vyloženě špatná komedie, jen na můj vkus místy příliš trapná a to mi často kazí celkový dojem. Takže pro lidi kteří nemají rádi sladké komedie, tak rozhodně tento film nemůžu doporučit, ale pokuď naopak máte rádi filmy které jsou sladké a zároveň jsou i docela zábavné, tak vás asi tento film neurazí. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem shlédla čtyři komedie (konkrétně Moje žena a jiné katastrofy, Jen přes její mrtvolu, Zahulíme uvidíme 2 a Slečna zamilovaná) , z nichž u tří jsem po pár minutách zabrousila k internetu a během jejich sledování surfovala, aniž by mi cokoli podstatného unikalo, jen tahle komedie, od které jsem si moc neslibovala, mě přesvědčila se k internetu neuchylovat a sledovat jí pozorně až do konce... Slušně jsem se bavila, pár scén mě rozesmálo a dobrá nálada vydržela i dlouho po dokoukání... Sandru Bullock nemusím, ale v tomhle filmu mi nevadila a do konce mě její Mary slušně bavila... Není to žádná perla, ale po dnešním komediálním maratónu si uvědomuju, že natočit zábavnou komedii není žádná sranda a tahle u mě jako jediná uspěla. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Na filmovom plagáte drží Mary (Sandra Bullock) v ruke červeno-biely dáždnik. Vo filme je však modro-biely. (misterz)
  • Sandra Bullock získala za roli Zlatou malinu v kategorii Nejhorší herečka a společně s Bradley Cooperem další Zlatou malinu za Nejhorší pár roku. (Chrustyn)
  • Keď sa Mary (Sandra Bullock) kúpe vo vani, v pozadí hrá pieseň, ktorú spieva Helga Bullock - Sandrina matka. (misterz)

Reklama

Reklama