foto

Carlos Gómez

  • nar. 1.1.1962 (54 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Poldův švagr
2014 Jeden Štědrý den (TV film)
Můj přítel delfín 2
2013 Coyote
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
2009 Perfect Game, The
Slečna zamilovaná
2007 Memory Thief, The
2006 Spiknutí (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 V utajení (TV seriál)
2004 Den bez Mexičana
Dr. Vegas (TV seriál)
Joey (TV seriál)
LAX (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
Dům z písku a mlhy
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
No Place Like Home (TV film)
Peklo
2002 Beze stopy (TV seriál)
No Place Like Home
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
My Wife and Kids (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
2000 Akce Pelikán
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Lost in the Pershing Point Hotel
Neviditelný (TV seriál)
Resurrection Blvd. (TV seriál)
That Summer in LA
Traffic - nadvláda gangů
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Seven Girlfriends
Soudkyně Amy (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Nepřítel státu
Střelci na útěku
Vyjednavač
1997 Asteroid (TV film)
Jen blázni spěchají
Peacemaker
Riot (TV film)
1996 In the Blink of an Eye (TV film)
Ochránce (TV seriál)
1995 Desperado
Loučení se svobodou
Tramvaj do stanice Touha (TV film)
1994 Hořká pomsta (TV film)
Innocent, The (TV film)
New York Undercover (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Kiss to Die For, A (TV film)
Policie New York (TV seriál)
1992 Králové mamba
1991 Disney Presents The 100 Lives of Black Jack Savage (TV seriál)
1990 Silueta smrti (TV film)
Těžko ho zabít
1989 Dance to Win
1988 China Beach (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace