Reklama

Reklama

Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník

  • USA High School Musical 3: Senior Year (více)
Trailer 1

„Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník“ nám ukazuje studentské „mazáky“ Troye a Gabriellu v okamžiku, kdy se vyrovnávají s faktem, že se jejich cesty rozejdou, protože každý z nich směřuje na jinou univerzitu. S ostatními spolužáky se rozhodnou, že nastudují propracovaný muzikál, ve kterém se pokusí zobrazit všechny své dosavadní zkušenosti, své touhy a zároveň obavy ze změn, jež budoucnost přináší. Se skvělou muzikou a úžasnými tanečními čísly, která maximálně využijí potenciál velkého formátu filmového plátna, bude tento film pro mladé publikum skvělou zábavou s elektrizující energií.

Třetí film navazují na mimořádně populární dílo příznivě přijaté nejen diváky, ale i kritiky. Film má na svém kontě mimo jiné dvě ceny Emmy, DGA Award (Directors Guild of America), cenu prestižního hudebního časopisu Billboard a byl nominován na Americké hudební ceny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (238)

nash. 

všechny recenze uživatele

Co by člověk neudělal pro své děti. Třeba protrpí večer u třetího Muzikálu ze střední a doufá, že si nevšimnou toho, že se úspěšně vyhnul dvojce. :-) Možná se mýlím, ale mám pocit, že jsem nikde nenašel ani stopu po nějaké zápletce, ději, nápadu nebo nedejbože hereckém výkonu. Jen jalový petrobarevný bravíčkovský kýč, na kterém byl nejvtipnější dabing, díky němuž mi hlavní postavy po celou dobu připadaly jako chipmunkové. Asi se tam i zpívalo, ale ani na mučidlech bych si nedokázal vybavit jedinou melodii. Tak byly ty songy úžasné a chytlavé. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Je 23:27 a práve som sa vrátila z kina. No, neviem tomu odolať. Bolo to dobré.Skutočne skutočne dobré. Som možno len ďalšia očarená teen.. ale má to niečo do seba. Pesničky boli veľmi dobré, aj keď o stupienok horšie ako tie z predchádzajúceho dielu. Očakávala som, že budem plakať minimálne na konci, ale také sa neudialo.POdľa môjho skromného názoru by už 4 nemala byž o týchto postavách. Celkový dojem lepší ako priemerný. Takže tých 70%. ()

Reklama

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

2* opravdu jenom za tu choreografii, která je více méně povedená. Chápu že někomu se HSM líbit může, ale já do této skupiny lidí rozhodně nepatřim. Koukal jsem na to více méně pod nátlakem a z donucení. Jenom když vidim Zaca Efrona jak tam hupká tak mi roste krevní tlak a začínám mít chuť vzít basebolovou pálku a ukázat televizi zač je toho loket. Ale proč ubližovat chudince televizi, ona za to že v ní dávaj takový paka nemůže. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Každý jednou musíme zažít fenomén "High School Musical". Já jsem si chytře počkal až na výhodnější ceny DVD půjčoven a moc jsem neprohloupil. Hlavní hrdinové se nacházejí v cca stejné věkové skupině jako já, tudíž mohu říci o filmu tři zásadní věci (či spíše spekulace). 1. V USA jsou naprostí břídilové, jenž věři na "před svatbou ne". 2. Film je ve skutečnosti pro obecenstvo mladší 15ti let. 3. Disney je banda zakomplexovaných pablbů, jenž si myslí, že takovýmto snímkem donutí mláděž přestat chlastat, kouřit, hulit a šukat. Nemít francouzáka ani v Maturitním ročníku? Ale no tak, není až moc naivní? A jedeme dál! Jediný "song", jenž jsem si byl schopen zapamatovat, byl právě onen úvodní "16 minutes", jinak pár minut po konci jsem ani netušil, co že se to tam zpívalo. A pokračujem! Choreografie je sice na vyžší úrovní než v Mamma Mia, to ale nic nemění na faktu, že to všechno působí tak nízkorozpočtově. Vrcholnou bolestí filmu jsou ale dialogy a příběh samotný. Nikdo a nikdy by v normálním životě, ani v tom pohádkovém, takhle nejednal. Co tedy zachraňuje film od odpadu ? Věřte nebo ne, ale je to Zac Efron! On jediný působí přesvědčivě, zpívá dobře a nepůsobí jako napomádovaný frajírek, jehož plakáty z Brávíčka si malé holčiny lepí po pokoji. Pouze on ukázal nějaké herectví a pouze jeho postavu jsem si byl schopen relativně zapamatovat. Toť vše, uvidíme se u nové trilogie, jenž snad dostane na starost Zdeněk Troška. Při tomhle tempu se již nedá nic zkazit. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Do tretice všetko dobré. Oproti predošlým dielom snáď ešte znásobená zámerná gýčovitosť ma v začiatkoch takmer vyľakala, cesta k hrdinom mi však netrvala dlho a po chvíli som znova vpadol do bezstarostnej atmosféry East High. Spomienky na školské časy ešte zjavne nestihli vyblednúť a hoci High school musical 3: Senior Year neponúka viac ako len typicky americky skreslený pohľad pre násťročných, isté naivné čaro sa mu upierať nedá. Body navyše však berie až za nečakane výbornú choreografiu hudobných čísel popri ktorej oveľa ambicióznejšia Mamma Mia iba bledne závisťou, o predošlých dieloch stredoškolskej ságy ani nehovoriac. S tým čo ľudí na tejto značke z rôznych dôvodov uráža, problém skrátka nemám a keď vidím ako je bez ohľadu na skutočné kvality z princípu zatracovaná, veľmi rád jej v hodnotení prihodím. Ak divák aspoň čiastočne akceptuje samotný koncept, na povrch vyplávajú aj klady, ktoré predtým vidieť nemusel. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (12)

  • Na rozdíl od "jedničky", kde ho částečně daboval Andrew Seeley, si téměř všechny písně v "trojce" zazpíval Zac Efron sám. (adams89)
  • Toto je první díl z filmové série, který byl uveden do kin. Předešlé dva díly byly vyrobeny i uvedeny jako čistě televizní. (POMO)
  • Velký úspěch Muzikálu ze střední proměnil skutečnou East Hight v jeden z nejoblíbenějších turistických cílů v Salt Lake City. (adams89)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

02.12.2008

V sequelu včerejší novinky o pokračováních se dočtete o další Planetě opic, další Policejní akademii, dalším Hairsprayi a dalších Aktech X. Zpočátku to znělo jako totální kachna – internetem… (více)

Reklama

Reklama