Reklama

Reklama

Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník

  • USA High School Musical 3: Senior Year (více)
Trailer 2

„Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník“ nám ukazuje studentské „mazáky“ Troye a Gabriellu v okamžiku, kdy se vyrovnávají s faktem, že se jejich cesty rozejdou, protože každý z nich směřuje na jinou univerzitu. S ostatními spolužáky se rozhodnou, že nastudují propracovaný muzikál, ve kterém se pokusí zobrazit všechny své dosavadní zkušenosti, své touhy a zároveň obavy ze změn, jež budoucnost přináší. Se skvělou muzikou a úžasnými tanečními čísly, která maximálně využijí potenciál velkého formátu filmového plátna, bude tento film pro mladé publikum skvělou zábavou s elektrizující energií.

Třetí film navazují na mimořádně populární dílo příznivě přijaté nejen diváky, ale i kritiky. Film má na svém kontě mimo jiné dvě ceny Emmy, DGA Award (Directors Guild of America), cenu prestižního hudebního časopisu Billboard a byl nominován na Americké hudební ceny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (238)

Cimr 

všechny recenze uživatele

Taneční výstupy ujdou, ale jakmile začnou postavy mluvit (no, mluvit.. spíš vypouštět z úst přívaly bezobsažných frází), je to v háji. Taky je tu spousta nelogičností, podivností, nadneseností.. Jak se Troy dokázal objevit u své vyvolené a zase zpátky během několika málo hodin? Kdy se vlastně maturanti učili na své zkoušky a dělali je vůbec? Je normální, aby maturant při basketu křičel na tátu "Já už nejsem malé dítě! Můžu o své budoucnosti rozhodovat sám!"? Je normální, aby se zamilovaná dvojice oslovovala Buchto a Tygře? A aby si dala svůj první polibek až po nějakých třech letech vztahu? Jako by Disney vůbec nežil v tomhle světě a neposlouchal dnešní mladé. Vždyť to takhle vůbec nechodí. A tak nejen, že je High School Musical špatný film, ale je i nebezpečný. Silně dětem zkresluje mezilidské vztahy, studium, celý život.. A až pak dostanou tvrdou lekci, budou překvapeni. Mimochodem - vtipné je srovnat tento film s filmem Prci, prci, prcičky, který také zobrazuje generaci amerických maturantů. Pravdivěji. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Potřetí do Sharpayiných intrik, Troyova kukuče a Gabriellina líbezného hlásku. Jenže tentokrát opravdu dobře. A nejhorší na tom je, že si to nenamlouvám, že nechci jít proti proudu, ale že jsem si tohle kino opravdu užil. I přestože je příběh vydlabaný až na kost, zvraty se dějí velmi podivně (ples/neples nebo rozchod/nerozchod) a všichni se usmívají, podporují a usmiřují. Co na tom, když se jede od začátku naplno a na konci mi dojde, že se mi po pár tvářích bude k vlastnímu provinilému překvapení snad i stýskat. Místní odpadová vlna je podle očekávání jenom ubohou pseudopózou. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá hovnovina, která je úplně stejně hovnovská, jako ty dvě předchozí hovnoviny. Tahle sračka je určena pro takové ty děti o hodně mladší než puberťáky. Doufám, že nikdy nevznikne čtvrtý díl zasazený do doby třeba po 30 letech, jak to bývá škaredým zvykem. Samozřejmě dávám další jasný odpad, protože tahle sračka je naprosto čisté zlo. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Kvůli starší sestře, která na téhle odpadní sérii od Disney Channelu kdysi opravdu ujížděla, jsem měl chtě nechtě tu čest s celou trilogií, otřesnými výkony tehdejších teenagerských minihvězd a otravnými songy, na kterých měla tahle slátanina stát. Kdysi jsem nemohl vystát ani toho Zaca a dneska je pro mě jedním z nejlepších v herecké omladině Hollywoodu. Alespoň on se dokázal vzchopit a HSM pro něj byl jen velmi chabým odrazovým můstkem. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Oproti děsivé dvojce docela příjemná změna k lepšímu. Je fakt, že Gabrieliny a Troyovy cajdáky se vážně nedají povětšinou poslouchat, ale aspoň je to už trošičku dospělejší a snesitelnější film, i když je samozřejmě plný klišé a Ameriky až hrůza. Ale v podstatě se na to koukat dá, rychlejší písničky jsou pěkné a je tam Jimmy Rakeťák :D ()

Galerie (60)

Zajímavosti (12)

  • Zac Efron musel projít každodenním tříhodinovým tréninkem, protože jeho postava je kapitánem basketbalového týmu. (adams89)
  • S výdělkem 42 milionů dolarů v amerických kinech za první víkend jde o nejvýdělečnější opening muzikálu vůbec. Touto částkou převzal královskou korunu jinému muzikálu uvedenému do kin v roce 2008, Mamma Mia!. (POMO)
  • Muzikál momentálně míří pokořit 300 milionovou hranici a navíc byl oficiálně potvrzený čtvrtý díl, stejné herecké obsazení ovšem není jisté. (Pumiiix)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

02.12.2008

V sequelu včerejší novinky o pokračováních se dočtete o další Planetě opic, další Policejní akademii, dalším Hairsprayi a dalších Aktech X. Zpočátku to znělo jako totální kachna – internetem… (více)

Reklama

Reklama