Reklama

Reklama

Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník

  • USA High School Musical 3: Senior Year (více)
Trailer 2

„Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník“ nám ukazuje studentské „mazáky“ Troye a Gabriellu v okamžiku, kdy se vyrovnávají s faktem, že se jejich cesty rozejdou, protože každý z nich směřuje na jinou univerzitu. S ostatními spolužáky se rozhodnou, že nastudují propracovaný muzikál, ve kterém se pokusí zobrazit všechny své dosavadní zkušenosti, své touhy a zároveň obavy ze změn, jež budoucnost přináší. Se skvělou muzikou a úžasnými tanečními čísly, která maximálně využijí potenciál velkého formátu filmového plátna, bude tento film pro mladé publikum skvělou zábavou s elektrizující energií.

Třetí film navazují na mimořádně populární dílo příznivě přijaté nejen diváky, ale i kritiky. Film má na svém kontě mimo jiné dvě ceny Emmy, DGA Award (Directors Guild of America), cenu prestižního hudebního časopisu Billboard a byl nominován na Americké hudební ceny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (238)

carly 

všechny recenze uživatele

posadila som sa do kresla a po prvej scéne rozmýšlala, o čom asi tak môže byť film, ktorý začal víťazstvom. potom som si vychutnala zbytok. pozbierala sánku z podlahy. zatlačila slzu a išla domov. je to film plný chytľavých piesní a skvelých tanečných čísel (už je to oficiálne, Kenny Ortega je boh choreografie). film plný radosti a rozhodnutí. film plný odkazov na predchádzajúce dva diely (check out the camel:)). bola to rozlúčka so strednou školou, ale aj uistenie, že priatelia z nej nám ostanú navždy. a bola to naozaj nezabudnuteľné zbohom. ťažko povedať, ktoré tanečné číslo bolo veľkolepejšie a ktorá pieseň chytľavejšia. no môj osobný favorit je waltzing in the rain a.k.a. Can I have thi dance? tá je jedným slovom nádherná. nemôžem nepochváliť hercov. všetci vedia, čo robia a robia to s radosťou. a tú je z toho cítiť. zase. lebo to je to, čo urobilo z malého televízneho filmu fenomén - radosť. tá ich aj tá naša. takže ak sa vám páčili predchádzajúce dva diely, určite si tento rozlúčkový nenechajte ujsť. ak máte radi tanec, hudbu, či muzikály, tiež je to film pre vás. no ak ste už zabudli, aké to je nechať sa unášať dobrou náladou niekoho iného, ostante doma. nepotrebujeme, aby ste nám kazili party. a my vám spánok. Go Wildcats! ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Nehodnotím filmy podle toho, jestli se o píše v Bravu a jestli v nich vystupuje ulízaný klučina, jenž se stal idolem každé druhé dívky do dvanácti let věku, takže pod tři hvězdičky nepůjdu. HSM 3 je veselý, hravý, energický a co se týče schopnosti navodit člověku takovou tu nablbe optimistickou náladu, těžko se mu hledá konkurence :-) Koho (jako mě) baví tanečně-pěvecká čísla made in Bollywood, ten si určitě užije i tohle barevné středoškolské křepčení a člověk nakonec zjistí, že jediný opravdu závažný škraloup, který HSM má, je jeho přehnaná délka ve spojení s totální dějovou prázdností. Ani ta absolutní odchlípnutost od reality mi vlastně nevadila - beru ten film jako každou jinou Disneyovku a ač by někdo mohl namítnout, že není zrovna OK, když by člověka ve filmu o dospívajících teenagerech vůbec nezarazilo, kdyby se na scéně zničehonic objevil Kačer Donald a vyzval k tanci Rampu McKváka, já tohle všechno beru, pokud se mi dostává takových tanečních nářezovek, jakou je večerní řádění na vrakovišti. Co je ovšem minimálně podivné - HSM 3 je film od Disneyho, kterému chybí moralizování a poučení do života! Jasně, většinou něco takového člověka otravuje, ale já bych fakt nečekal, že film, v němž se (sic jen minimálně) nakusuje nastávající dospělost a nutnost člověka učinit zásadní a nelehká rozhodnutí, končí takovými slizkými, nikam nevedoucími kompromisy. I tak za 60% ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Troufám si říct, že poslední díl je nejlepší. Perfektní songy doplněné perfektní choreografií. Kamera též zdařilá. A co se týče těch mladých herců, tak já myslím, že umí. Umí se perfektně pohybovat i zpívat. No asi to musel být tvrdý casting, ale vybrali fakt dobře. Každopádně děj stále plochý a nudný a dělaný vyloženě pro hloupější část diváctva. Ale mě osobně to zas tak nevadilo. Já jsem se docela bavil, párkrát si u filmu i zazpíval a řekl bych, že jde o důstojné ukončení série HSM. Teda alespoň doufám, že je to konec série. ;-) 7/10 ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Je filmánie, všechny filmy za 50. Tak jsme z recese šli na HSM 3 (víc bych za to opravdu nedala). A hle, to bylo. Ještě nikdy jsem nezažila, aby mi z nějákého filmu bylo tak fyzicky špatně jako tady z toho. Opravdu jsem měla pocit, že kdyby mě někdo říznul do ruky, bude se mi z žil místo krve řinout karamel. Tak moc to bylo přeslazený. Dostala jsem odvahu podívat se na to ještě jednou na DVD, a musela jsem uznat, že je to o mnoho lepší než v kině, pokud nejste fanoušci tohohle filmu, velké plátno budete rozdýchávat stejně těžko jako já. Písničky jsou opět dobré, ale ne v kombinaci se scénama, jako vždycky, slova jsou celkem pěkná. Troy s Gabriellou nás svými přesládlými duety opět unudí k smrti. Ale příběh mě ze všech těch tří filmů příjde nejrálnější, a nejdospělejší. Dávám 3* Asi se mi ze všech tří dílů líbil nejvíc. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Potřetí a nejlépe. O příběhu tu pořád nemá smysl mluvit, ten je jen nezávadnou hlušinou vyplňující mezery mezi muzikálovými čísly. A ta jsou nejlepší z celé série, povedených písniček je tu opravdu hodně a choreografie je velmi dobrá. Návštěvy kina rozhodně nelituji a čas od času si to stejně jako dva minulé díly rád pustím na DVD. Přeci jen snad žádný jiný film není prostoupený tak krásnou naivitou, která mě zároveň neuráží. /viděno v kině: 65% a 3*/ ()

Galerie (60)

Zajímavosti (12)

  • Na rozdíl od "jedničky", kde ho částečně daboval Andrew Seeley, si téměř všechny písně v "trojce" zazpíval Zac Efron sám. (adams89)
  • Oba předchozí filmy už na celém světě vidělo více než 250 milionů diváků a byly přeloženy do 24 jazyků. (adams89)
  • Technicky najnáročnejšie bolo nakrúcanie scény s valčíkom na streche. Štáb musel vyniesť na 4-poschodovú budovu toľko stavebného materiálu, osvetlenia, rastlín a prístrojov, že museli žeriav naložiť 40 krát. (Tolf)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

02.12.2008

V sequelu včerejší novinky o pokračováních se dočtete o další Planetě opic, další Policejní akademii, dalším Hairsprayi a dalších Aktech X. Zpočátku to znělo jako totální kachna – internetem… (více)

Reklama

Reklama