Reklama

Reklama

Ženská věznice

  • Itálie Anime perse (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Do věznice ukryté v džungli přijíždějí nové dívky. Vědí, že vězení není žádný med, ale to, co je tady čeká, je mnohem horší než jejich představy. Sadistické dozorkyně tvrdě trestají sebemenší prohřešek. Některé vězenkyně jsou umučeny k smrti, jiné, ty krásné, jsou nuceny uspokojovat zvrhlé choutky zákazníků nedalekého nevěstince. Jen ty nejodvážnější se pokusí utéct. Jejich naděje je však mizivá. Stávají se snadnou kořistí pro lovce, kteří nemají slitování. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

... a nejvíc mě na tom pobavilo to, že to mělo nějaký scénář a kolonka "režie". Tohle fakt někdo režíroval podle nějakého scénáře?? A vážně si to někdo koupil na DVD?!? No to snad ne, já prostě odmítám věřit tomu, že tohle má 85 zdejších uživatelů ve filmotéce a nevyhodili to po jednom podívání... Ovšem je mi docela stydno z jiné věci. Jaká poměrně známá jména českého dabingu na konci zazněla při výrobě českého znění takovýho hnoje: Jitka Ježková, Tereza Bebarová (obě jsou držitelky ceny Fr. Filipovského!!), Zuzana Skalická, Martina Hudečková, Jitka Moučková, Bohdan Tůma, Petra Tišnovská, Stanislava Jachnická, Jaromír Meduna. Jo, vím, dneska je to složitý a hypotéky, leasingy na auta a složenky se platit musí, ale třeba taková J. Ježková - propůjčit takový krásný hlas a jméno k něčemu takovýmu??? ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní italský trasher Bruno Mattei servíruje klasický WIP v čele se svou dvorní herečkou posledních let Yvette Yzon, která se v doprovodu dalších dívek ocitne vě věznici hluboko v džungli, kde vládne sadistická dozorkyně spolčená s provozovatelem nočního podniku, přesněji bordelu, ve kterém se zákazníci se svými požadavkami neodmítají. První polovina exploitu se odehrává převážně ve věznici, kde Mattei nešetří nahotou a valí do diváka scény hromadného sprchování jak o život. Snímek se začne lámat, když vybrané dívky putují do nedalekého bordelu, kde si od partičky stálých zákazníků okusí zač je toho loket, mlácení, spoutání či mučení za pomoci hada který si lebedí na dámských genitáliích. Mezitím sadistická dozorkyně vykonává extrémní tresty v podobě bičování či zavírání do klece téměř celé poneřené do vody s předchozí, již smrtí vysvobozenou, potrestanou vězeňkyní. Režisér rozehrává opravdová jatka až když se dívky pokusí o útěk, který si jim naskytne po uspokojení partičky prasat včetně majitele bordelu. Chuť svobody však zanedlouho zhořkně neboť útěk byl až podezřele snadný a mění se na plánovaný lov, který si hodlají užít naši staří známí bordeloví zíkazníci. Brutální závěrečnou jízdu lehce pokazí přeslazený konec. Podtrženo sečteno, u mě za tři hvězdy. ()

Reklama

giallo 

všechny recenze uživatele

Co se v mládí nenaučíš, tak ve stáří už tuplem ne a pro Bruna to platí dvojnásob. Osvědčený trash maker a amatér Bruno Mattei opět servíruje jeden ze svých výtvorů. Nechybějí osvědčené trade marky jako příšerný herecký ansábl, sra****dní triky a vymazlený scénář. Původně jsem chtěl dát za to nechtěné pobavení dvě *, ale za to neskutečné vykrádání Hornera (Vetřelci), Silvestriho (Predátor), Fiedela(Terminátor) a nevím koho ještě hvězdu bez milosti dolu!!! Tohle si legendy nezaslouží!!! ()

folklorman 

všechny recenze uživatele

Typický Bruno Mattei. Zhruba posledních deset let života věnoval k natáčení různých vykrádaček - slavných filmů. Tyto filmy byly natáčeny způsobem a kvalitou (úrovně) telenovely. Ženská věznice nijak nevybočuje z podprůměrnosti posledních realizací. Opět se jedná o stupidní a špatně natočenou NEpodívanou. Herci zase podali ten nejpřesvědčivější výkon, který vykreslil jejich normální demenci. S označením kvality gore efektů bych nejraději zašel někam na konec abecedy. Tu jednu hvězdičku dávám za nějaké ty kozy. ()

Ragdoll odpad!

všechny recenze uživatele

Po čtyřiceti minutách jsem to vzdal, tohle by dokoukal opravdu jen úplný debil. Vlastně se docela divím, že tomu hovadu, co tohle natočil, nedali úplný zákaz styku s lidmi, dvaceti čtyř hodinový dozor a pravidelná sezení s psychologem. Naprostá sračka, něco tak odporného jsem snad ještě nikdy neviděl. Ale co se dá čekat od filmu, kde je nejčastěji používaná fráze věta „Pohni prdelí, čubko“! Kdo hodnotí jinak než odpad!, by se měl okamžitě odhlásit, zničit svůj účet, zapomenout, že vůbec existuje pojem kinematografie a chodit na každodenní prohlídky k neurologovi! 0%. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama