Reklama

Reklama

Lovci draků

  • Francie Chasseurs de dragons (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Připravte se na průzkum ostrovů, kde nebezpečí číhá za každým rohem, na seznámení s nejstatečnějšími hrdiny a nejrychlejší běh svého života (ten budete nutně potřebovat, až se na vás pohrnou draci z obou stran Velké západní zdi)! Tito draci mohou být větší než ostrov nebo malinkatí jako květák, chrlí nebo prskají oheň, lítají nebo se plazí, jsou všude a každý je jiný. Co mají společného, ptáte se? Neskutečnou chuť na vás! Takže pokud si chcete zachránit krk, držte se Zoe a jejích společníků – Gwizda, Lian-Chua a Hectora. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (151)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Patrně jsem viděl jinej film než většina lidí zde, mně se to dost líbilo a přišlo mi to kvalitnější a míň dětinský než například animáky od Pixaru. Draci jsou designově vymakanější než v o pár let mladším How To Train You Dragon, prostředí vypadá naprosto nádherně (kusy země poletující ve vzduchu s pozadím ve formě hustejch mraků) a postavy jsou sympatický. Sem tam film hodí vtípek (vládne drako-králíko-pes Hector) a nechybí ani nějaký to drámo. Hudba je parádní a hezká. Škoda krátký stopáže, pár minut navíc bych snesl :) ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho nevydařeného finále a překotného konce, zvažoval bych ještě jednu * navíc. Líbil se mi svět v oblacích, který je pěkně ztvárněn a i když postavy jsou přestylizované, skousnout se dají. Několika málo momenty na mne dýchla atmosféra PÁNA PRSTENŮ, na čemž má dozajista podíl i Klaus Badelt (budu doufat, že soundtrack se dá sehnat), autor hudby. Na škodu tato evokace rozhodně není. Co už na škodu je, tak nepovedené finální monstrum (nestvůra skládající se z netopýrů, električtí dráčci, ale i tryskoví divočáci byli jednoznačně působivější), značná dějová vyprázdněnost a ta konečná úsečnost, což už jsem ale zmínil. II Scénář: Frédéric Lenoir, Arthur Qwak. Hudba: Klaus Badelt. 60% ()

Reklama

skinnee 

všechny recenze uživatele

Pribeh velmi chatrny, bez naznaku zapletky a s dost chabym humorom. Ale...a pre mna pri tomto filme vyznamne "ale" ma dostala animacia a zobrazenie sveta ako aj hudba. Vlastne toto "ale" zachranuje cely snimok. Pribeh som poriadne ani nesledoval, radsej som si vychutnaval svet, v ktorom sa odohraval. Pastva pre oci, hlavne ked to pozerate doma na BR. Pre mna fajnove 3*. ()

LosMojmos 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo, mělo to krásné 3D zpracování. Vlastně jsem se na to rozhodl podívat, protože studio co to tvořilo znám a musím uznat, že vizuálně bomba. Má to zajímavý nápad, ano konec příběhu byl od začátku jasný, nicméně měl své kouzlo. Dávám tomu tedy čtyři hvězdičky a věřím, že příště by to mohlo být jak od Pixaru, neboť stačí jen trochu vylepšit zápletku. ()

Sinclair 

všechny recenze uživatele

Myslím, že největší slabinou filmu je příběh sám, naproti tomu je úžasně propracovaná animace do posledních detailů naprostou baštou pro oči. Animátoři za zámoří by se mohli učit. Kdyby tak někdy vznikla koprodukce - Evropa Amerika. Američani by dodali vtipný zábavný příběh a evropani dokonalou grafiku :-) Nicméně, pokud by vyšel tento film na HD-DVD, určitě by se stal testovacím snímkem pro nové HDTV přístroje stejně jako hudební CD soundtrack z Gladiátora se stal testovacím pro HI-FI audiosoustavy. ()

Galerie (93)

Reklama

Reklama