Reklama

Reklama

Bone Sickness

Obsahy(1)

Bone Sickness je příběhem ženy pečující o svého vážně nemocného manžela, který umírá na degenerativní chorobu kostí. A jelikož není šance sehnat lék, spolu se svým přítelem se obrací na alternativní formu medicíny. Takovou, která rozzuří mrtvé... (ČSFD.cz)

Recenze (21)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Někde mezi starou italskou gore školou a německým undergroundem. Bodyhorror, zombies, dávení rousnic a červů. Splatter s vypjatými scénami brutální likvidace postav - otevírání hrudníků, rozevírání lebek, trhání vnitřností - ocení nejspíše jen ortodoxní fanoušek okrajové hororové scény. Příběh je sice jednoduchý, ale je, slušná temná hudba a především skvělé masky a výborné speciální efekty. Jasně, chvílemi spíše úsměvné, ale tím si člověk vzpomene na klasické italské zombie fláky. Nikdy jsem sice nepochopil, proč by si zombie, potažmo kanibalové, měli pochutnávat zrovna na střevech, ale nepopírám, že pro film jde o vděčný motiv. Podobně je úsměvné použití žížal, ale i to beru. Pro běžného diváka to rozhodně není... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nikdy som nehodnotil filmy (a už vôbec nie horory) na základe rozpočtu, pretože nie každý ma milióny, aby natočil horor s dokonalými počítačovými efektami a podobne. Musím chváliť v prvom rade odvahu režiséra natočiť niečo tak krvavé, zvrátené a brutálne, a to len za niekoľko drobných. Preto dávam plný počet, masaker ako má byť! ()

Reklama

Paldini odpad!

všechny recenze uživatele

Režisér počítal s tím, že když založí film jen na gore efektech bude mít u některých horrorových fanoušků úspěch. Viditelně se mu to u některých povedlo. Ale já budu patřit k těm, kteří pošlou film tam kam patří, do nejhoršího odpadu. Je to totiž strašná nuda a efekty nejsou nějak dobře povedené - zombíkům nesedí masky, krev je nějaká řídká a oranžová, děj nijaký a navíc se tam objeví skřeti. I přes přehršel nechutností všeho druhu jsem se táááákhle nudil a čekal. Čekal jsem alespoň na sebemenší záchvěv nějakých emocí ve mně. Žádných jsem se nedočkal. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Začína sa to pomerne komorne, pomaly aby sa to postupne pretvorilo z celkom iného filmu, aký ste čakali, na snímok ešte rozdielnejšej povahy. No nevadí. Gore je v druhej polovici neúrekom, ale vo väčšine prípadoch ide o zábery v prítmí, alebo tme a tak je celkom nepriehľadné, čo je dosť škoda pretože vyzerá kvalitne. Dalo sa tu aj strihať, prečo nie, zbytočností je tu dosť a iba spomaľujú. Takže obstojný, ale ťažko nudný krvák. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Bone Sickness“ je přesně takový amatérský splatter, jaký si představujete. Má až překvapivě dobrý příběh, ale hlavně je to opravdu hnusné. Jsou zde scény, které se vám dokážou vrýt do mozku, scény, které jinde neuvidíte, protože je to už moc. Tedy pokud se bavíme o americké produkci. Gore je na skvělé úrovni, a i když zde chyby samozřejmě jsou, nic to nemění na to, že tohle je prostě film, který je přes svůj rozpočet až překvapivě dobrý. Pokud máte rádi hnus a bizarnosti. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama