Reklama

Reklama

Bone Sickness

Obsahy(1)

Bone Sickness je příběhem ženy pečující o svého vážně nemocného manžela, který umírá na degenerativní chorobu kostí. A jelikož není šance sehnat lék, spolu se svým přítelem se obrací na alternativní formu medicíny. Takovou, která rozzuří mrtvé... (ČSFD.cz)

Recenze (21)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Je to sice těžce amatérská záležitost s příšernýma hereckýma výkonama, ale ty po polovině naprosto ustoupí velkolepýmu gore-masakru, kde se trhají vnitřnosti, prokousávají krky, stříkají gejzíry krve, zvrací žížaly a červy v přímým záběru bez střihu, vytahují kusy střev, lámou kosti, trhají končetiny, pojídá lidský maso (hlavně vnitřnosti), louskají lebky jak kokosový ořechy atd. Hodně extrémní brutálnost, která však díky docela "kašírovaným" trikům připomíná zlatou oldschoolovou dobu italských gore, dnes je to spíš pro zasmání a ve finále už je toho fakt hrozně moc a dlouho. Kratší stopáž by rozhodně nevadila. Za ty mraky gore přidávám jednu hvězdu navíc ... je toho tam fakt spousta ... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

MASAKR!!!Morbid Vision Films vyslal do světa pod taktovkou Briana Paulina totální šílenost,splatterovou věc hraničící s něčím hodně chorým.Jde o naprosto poctivý underground,který má však mnohem větší kvalitu(co se týče efektů) než třeba takové "slavnější" Necro Files.Sice první půl hodinku se prakticky neděje vůbec nic,poté však přijdou neskutečná a hlavně nekonečná jatka,kdy už toho musí mít po třičtvrtě hodince nekonečného trhání a pojídání vnitřností dost úplně každý.Skutečně ,Brian Paulin musí být fakt zapálenej šílenec do gore věciček,vyhrál si tu do sytosti a stále přidával jeden humus za druhým.Jak už jsem zmiňoval,na to,že jde prakticky o amatérskou produkci,efekty mi přišli na dost vysoké úrovni,ikdyž i zde se nevyhnuli autoři několika vyloženě trapným záběrům,jako růžová krev(viz.Andreas Schnaas a všechny jeho dílka) či vyditelně gumové končetiny."Herci" byli taktéž vybráni spíš z nejbližích autorovo přátel,a i zde si užijeme odhalených žen,nicméně žádného zbytečného explicitního sexu(opět jako např. v Necro Files).Na undergroundovou věcičku jde zkrátka o to lepší,je to extrémně krvavé,extrémně humanoidní,hodně nechutné a nepříjemné,ovšem pro nadšence do těchto nechuťáren téměř až povinné ke shlédnutí :)!!! ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Sice máte málo peněz, ale máte zajímavý a nosný nápad, nejste úplně marní, technické nedostatky nahrazujete žánrovým zápalem s oblibou italských osmdesátkových gore zombáren a máte kamarádky, které se pro vás ochotně svléknou před kamerou. To v jisté míře stačí k natočení koukatelného a přijatelného horroru. Po dlouhé době film, u kterého jsem dokoukal do konce závěrečné titulky. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Někde mezi starou italskou gore školou a německým undergroundem. Bodyhorror, zombies, dávení rousnic a červů. Splatter s vypjatými scénami brutální likvidace postav - otevírání hrudníků, rozevírání lebek, trhání vnitřností - ocení nejspíše jen ortodoxní fanoušek okrajové hororové scény. Příběh je sice jednoduchý, ale je, slušná temná hudba a především skvělé masky a výborné speciální efekty. Jasně, chvílemi spíše úsměvné, ale tím si člověk vzpomene na klasické italské zombie fláky. Nikdy jsem sice nepochopil, proč by si zombie, potažmo kanibalové, měli pochutnávat zrovna na střevech, ale nepopírám, že pro film jde o vděčný motiv. Podobně je úsměvné použití žížal, ale i to beru. Pro běžného diváka to rozhodně není... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Začína sa to pomerne komorne, pomaly aby sa to postupne pretvorilo z celkom iného filmu, aký ste čakali, na snímok ešte rozdielnejšej povahy. No nevadí. Gore je v druhej polovici neúrekom, ale vo väčšine prípadoch ide o zábery v prítmí, alebo tme a tak je celkom nepriehľadné, čo je dosť škoda pretože vyzerá kvalitne. Dalo sa tu aj strihať, prečo nie, zbytočností je tu dosť a iba spomaľujú. Takže obstojný, ale ťažko nudný krvák. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama