Reklama

Reklama

Jedna autonehoda zmenila jej život. To však bol len začiatok.  Jessica vedie pokojný život s manželom Ryanom. Život sa jej obráti hore nohami vo chvíli, keď po automobilovej nehode upadne Ryan a jeho brat Roman do kómy. Záhada sa začína, keď sa Roman preberie k vedomiu a tvrdí o sebe, že je Ryan. Má rovnaké zvyky, pohyby, vyjadrovanie... Jessica sa usiluje so všetkým vyrovnať, ale prevláda v nej pocit, že sa buď duch jej manžela vrátil v inom tele, alebo sa s nimi všetkými deje niečo skutočne čudné... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Little bear

Little bear (hodnocení, recenze)


Zdravím, mám dotaz.. Myslíte si, že Roman předstíral celou dobu, že je Ryan? Pořád mi nejde do hlavy ta část, jak se mu vybavovaly ty vzpomínky při tý hypnóze a viděl sám sebe jako Ryana. Nebo si to o sobě fakt myslel, do tý doby než Ryan otevřel oči?

!Malak-11!

!Malak-11! (hodnocení, recenze)

Tenhle film mě postupně začíná pěkně štvát. Už by se měli konečně rozhodnout a vydat. Na tenhle film čeká docela dost lidí a ono stále nic za chvíli jim to nic nevydělá, protože na to nikdo nepůjde.! To by si měli uvědomit.!

Gudar

Gudar (hodnocení, recenze)

Díky finančním problemum YARI Film Group, se vydání stale odkládá...naposled bylo oznameno datum 12. května kdy měl tento film být vydán rovnou na DVD a Blu-ray, ale jak všichni víme film nevyšel.....snad se dočkáme brzo.

!Malak-11!

!Malak-11! (hodnocení, recenze)

Podle traileru to vypadá výborně.! Jsem zvědav na konečné vydání bud na DvD nebo Blu-ray možná i v kinech v USA.! To jak se neustále posouvá zvěřejnění filmu mě celkem štve.!

 (hodnocení, recenze)

Na toto se velmi těším, teď by se měl objevit na DvD a Blu-ray doufám, že se brzy dostane i knám.!

isla

isla (hodnocení, recenze)

Originál bol dobrý,uvidíme,čo s tým spravili amíci.Dobrá voľbe v Lee Paceovi...

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Určitě by to mohlo být zajímavé, ale uvidíme jak dopadle další přesun nadějného režiséra do USA.

Jindros

Jindros (hodnocení, recenze)

Mohlo by být zajímavé... že by si Sarah konečně vybrala plusový filmový projekt? :]

Reklama

Reklama