Reklama

Reklama

Rande na jednu noc

  • USA Nick and Norah's Infinite Playlist (více)
Trailer

VOD (1)

Na newyorské ulice padla noc a dvě osamělá srdce v ní hledají maják, který by jim ukázal kudy se vydat dál. Už brzy pochopí, že štěstí často může ležet mnohem blíž, než jsme si ochotní připustit.  Na počátku této úsměvné romantické komedie stojí dva mladí lidé, obyčejný kluk - basák z nic moc kapely a tuze dobře situovaná dcera majitele prestižního nahrávacího studia, a popravdě je nepojí vlastně vůbec nic. Snad jen to, že mají podobný vkus na písničky. Oba si právě prošli bolavými rozchody, jejich srdce jsou opuštěná a uzavřená před světem. Přesto ale občas stačí jediná noc, aby se z mraky poseté oblohy nad New Yorkem vyklubalo slunce a vše kolem najednou začalo být krásnější než kdykoli dřív. A právě to ostýchavý Nick a sebejistá, nedůvěřivá, otázkami překypující Norah tuto noc zažijí, když hledají tajný koncert oblíbené nezávislé „indie“ kapely. Natolik zvláštní pár Manhattan možná ještě neviděl. Ale co. Láska má miliony podob. V hlavních rolích Michael Cera, známý především díky populárnímu snímku Juno, a půvabná Kat Denningsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (279)

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Bláznivá romantická komedie převlečená do podoby pěkné noční road movie s rozmanitým hudebním doprovodem, který sedne. Zápletka je sice více než tristní, ale zpracování je vydařené a přikláním se k vyššímu hodnocení hned ze dvou důvodů. Jednak se na hlavní charaktery dobře kouká a postupně se s nimi člověk dokáže sblížit nejen jako s jednotlivými individui, ale i jako s milostným párem. Dále z filmu sálá slušná dávka pozitivní sladké atmosféry, kterou ne každý snímek s podobnou tématikou dokáže divákovi přinést. Není to sice klasická a povětšinou tupá americká komedie o opilých teenagerech atd., na druhou stranu mohlo to být lepší a více invence by jistě nebylo na škodu. Kouzlo námluv má zkrátka mnoho podob a tohle je jedna z nich. (7/10) ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Based on...to ma dostane. Filmy, ktoré majú v úvodných titulkách niečo podobné, sú vždy mnou pozorne sledované. A ak sa dielko podarí, dostanú troška % naviac. Rande na jednu noc, je jeden pekný zrozumiteľný film o jednej noci, ktorý zaujme v každej svojej časti. Hlavné postavy pôsobia veľmi príjemne, rovnako ako aj všetky zmätky, ktoré sa stanú pri ich stretnutí. soundtrack je veľmi dobrý, jediné čo mne osobne vadí, je preloženie názvu. Názov filmu v sebe zvyčajne nesie už počiatok filmu, to tajomno, ktoré vás prinúti film si zapnúť. Názov Nick and Norah s infinite playlist, toto tajomno obsahuje ale rande na jednu noc, nie. 80% ()

Reklama

JOHN.NY 

všechny recenze uživatele

Pěkná romantcká projížďka New Yorkem spolu s bandou teenagerů. Od začátku musí být každému jasné, jak to dopadne, ale i přesto si zamilujete to jejich oťukávání. Michael Cera v typicky lůzrovské roli vyniká a Kat Dennings s ním. Stejně jako loni Juno i Nick and Norah's Infinite Playlist jsem si užil..až na tu otřesnou scénu na záchodě:)) ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Michael Cera a Kat Dennings jsou jako dvě největší pecky nabušeného soundtracku. Můžete se na jejich oťukávání koukat do nekonečna a stejně se ho nemůžete nabažit. A když vás to přece jen začne trochu unavovat, pořád je tu dostatek vedlejších postav/songů, které nedopustí, abyste chtěli obměnit playlist. 9/10 ()

F.man 

všechny recenze uživatele

+ Indie, Kat Dennings, čistota snímku, Yugo, melancholie + - Cera, místy nuda, prvaplánovost, melancholie - . Ve výsledku tři hvězdy. Po pravdě to kolem mě jen tak projelo, že se mi to ani nechce nijak dále komentovat. Což je docela škoda, indie smíky i hudbu hodně můžu a na Nick and Norah's Infinite Playlist jsem se těšil. Možná špatné rozpoležení, uvidíme příště, jestli teda nějaké bude. I will not be a goody bag at your pity party, Nick. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (13)

  • Nahrávací studio "Electric Lady Studios" založil v roce 1970 Jimi Hendrix (FilmFan24)
  • Vyzváněcí melodie Nickova mobilního telefonu je skladba "Boys don't cry" od kapely Cure. (Kárl)

Související novinky

Reklama

Reklama