Reklama

Reklama

Rande na jednu noc

  • USA Nick and Norah's Infinite Playlist (více)
Trailer

VOD (1)

Na newyorské ulice padla noc a dvě osamělá srdce v ní hledají maják, který by jim ukázal kudy se vydat dál. Už brzy pochopí, že štěstí často může ležet mnohem blíž, než jsme si ochotní připustit.  Na počátku této úsměvné romantické komedie stojí dva mladí lidé, obyčejný kluk - basák z nic moc kapely a tuze dobře situovaná dcera majitele prestižního nahrávacího studia, a popravdě je nepojí vlastně vůbec nic. Snad jen to, že mají podobný vkus na písničky. Oba si právě prošli bolavými rozchody, jejich srdce jsou opuštěná a uzavřená před světem. Přesto ale občas stačí jediná noc, aby se z mraky poseté oblohy nad New Yorkem vyklubalo slunce a vše kolem najednou začalo být krásnější než kdykoli dřív. A právě to ostýchavý Nick a sebejistá, nedůvěřivá, otázkami překypující Norah tuto noc zažijí, když hledají tajný koncert oblíbené nezávislé „indie“ kapely. Natolik zvláštní pár Manhattan možná ještě neviděl. Ale co. Láska má miliony podob. V hlavních rolích Michael Cera, známý především díky populárnímu snímku Juno, a půvabná Kat Denningsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (279)

tibenskym 

všechny recenze uživatele

Film miestami tak strašne príjemný, že som dlho váhal so svojím hodnotením, ale 4 sú akurát :-) Plusom tohoto filmu je, že nejde o nijaku blaznivú magorinu, ale pohodový, správne vtipný, milý a najmä uveritelný príbeh. Dve hlavné postavy sú od začiatku sympatické, vedľajšie (prečo zase tí teplí, prečo? dnes snáď v každom druhom novom filme) len niektoré. Sranda tá žuvačka :-) A soundtrack tak dobrý, ako málokde. V tomto filme snáď zaznelo sto pesničiek :-)) ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Tak teda to bol risk ! Ale po dlhom pracovnom dni stačí aj takýto druh filmu stačí. Mne sa ale toto stať nemôže, že by ma neznáma dievčina hneď na párty začala bozkávať a potom ešte aj "tĺcť" ... ak by v tom pokračovali tak by to bolo super, ale to hľadanie opitej kamarátky a cesta dodávkou boli už nudné, škoda že nevyužili tu dlhú cestu na nejaké lepšie rozhovory :( a ešte hviezda dole za grcky ! ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komedie o dosti divoké noci. Není to zrovna ten typ komedie, u které by se člověk lámal v pase, ale celou dobu máte příjemnej úsměv na tváři. Atmosféra je totiž výborná a celej film mě nabil pozitivní energií a optimismem, stejně jako bezchybnej soundtrack. A ta romance hlavně funguje na 100%, i když příběhově není nějak převratná. Jenom to ústření duo Cera-Dennings je tak perfektně sehraný a celou dobu jim člověk drží palce a rozumí jim. A tak to má bejt. Prostě bezvadnej filmík do nepohody, kterej si nejspíš pro zvednutí nálady ještě párkrát pustim. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Žeru indie music. Miluji Michaela Ceru. Yugo je moje vysněné auto. Fascinuje mě noční New York. Kat Dennings je jednoduše boží, stejně jako ta parta tří gayů. Jsem fanouškem nezávislých filmů. Miluji noci bez konce. Jsem blázen z konverzací ve čtyři ráno. Jsem vedle z koncertů na střeše. Moment, kdy se z noci stává den, mě dostává pokaždé. To vše mohu zcela odpřisáhnout. Ale film samotný mě nedokázal zasáhnout. Je to jako, když míjíte svého starého známého, ale ani jeden se nezmůžete na pozdrav. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Docela pěkná, romantická jízda nočním New Yorkem. Komediální situace nejsou kýčovitě křečovité a celkově film i se svým romantickým pozlátkem neleze nijak na nervy, jako plno dalších podobných filmů. Vše tu jede tak nějak v pohodě, nenuceně dál. Nakonec nám film ukáže, že láska je občas tam, kde bychom jí hledat měli, než tam kde jí hledat chceme. Občas jsem se ale divil nad tím, že vlastně hezčí a přitažlivější Norah (Kat Denningsová) je tu stavěna do role méně atraktivnější, než Nickova bývalka - dle mého je to přesně obráceně, ale je to jen otázka vkusu :-D ()

Galerie (54)

Zajímavosti (13)

  • Skupina 'Where's Fluffy?', jejíž utajený koncert hledají Nick a Norah v New Yorku, ve skutečnosti neexistuje. (FilmFan24)
  • V traileru je ukázána alternativní scéna z klubu, kdy se Nick a Norah poprvé políbí. Když příjde Tris a zeptá se odkud se znají, tak jí Nick odpoví, že mají stejného zubaře. Ve filmu na tuto otázku odpoví Norah. (Huntelaar)

Související novinky

Reklama

Reklama