Reklama

Reklama

Gabriel - Anděl pomsty

Trailer

Dříve bylo v nebi hned sedm archandělů. Dříve. Dnes už v něm ale zůstal pouze jediný. Ten nejsilnější - archanděl Gabriel. A i jeho brzy čeká odchod z nadýchaných obláčků do pozemského světa. Pouze on totiž může zastavit pandemii zkázy a válku o duše, kterou mezi lidmi rozpoutal padlý anděl smrti Samael, nejtemnější z temných. Gabriel ale ví, že postavit se takovému soupeři bez pomoci by bylo naprosté šílenství. Jeho jedinou šancí je proto naleznout poražené archanděly, znovu vnést do jejich života světlo a sjednotit je do legie dobra, jež se postaví zlu v konečné bitvě všech bitev. A až stane nebe proti peklu, nebude už návratu zpět. Hlavní roli v ponurém, k Matrixu, Vráně či k Equilibriu se hlásícímu mystickému akčnímu thrilleru debutujícího australského režiséra Shanea Abbesse ztělesnil pohledný Andy Whitfield. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

lucascus 

všechny recenze uživatele

..mě se to hodně líbilo...škoda jen, že ten konec mi přišel takový nedodělaný...nechápu, proč to má tady tak nízké hodnocení? samozřejmě se toto nemůže zařadit mezi filmovou elitu, ale takových 70procent by si to zasloužilo, námět je výborný, herci to taky zvládli dobře, jediné co filmu nepřálo, byl malý rozpočet a chyběla tam nějaká více známá tvář, aby to oživila. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tomu kdo tohle vymyslel, bych to povinně pouštěl stále dokolečka až by zblbnul. Dlouho by to netrvalo. Samé kecy a kecy a když konečně dojde k akci, která už mne mimochodem nezajímala, je to ve tmě a sem tam něco blikne. Naštěstí jsem na tuto krávovinu koukal jen jedním okem a to už po deseti minutách a dělal si svoje. Jediné co ve filmu snad stálo za to, byla atmosféra, zapříčiněná nedostatkem osvětlovačů :-)) Přesto všechno je tam hezká hudba. Jenže to na nějaké vyšší hodnocení nestačí. 201303319000/10554/10816 ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Ó, fajn námet, pozriem to ... ty brďo, dobrá atmosféra ... keci, keci ... asi si ľahnem, nejako ma ťahá do spánku ... keci, keci ... no nič idem spať... čože? už som v polke? teraz by sa to malo rozbehnúť, á dopozerám to veď je len 9:30 ... keci, keci ... akčná scéna, no konečne, ale čo to je? prečo je to také rozmazané? ... no nič ... ďalšie keci ... čože on si maľuje niečo na posteli pred finále?? ... a je tu záver ... boj ... koniec ... hmm ... nebolo to trošku o ničom? jasné že hej. THE PROPHECY, UNDERWORLD, EQUILIBRIUM, DARK CITY, SIN CITY, to sú filmy ktoré mi behom pozerania film pripomenul. Určite nie THE CROW, MATRIX, to sú nedostižné méty. Nemá to kúzlo aké malo The Prophecy a predsa ho námetom pripomína, nemá to akčné scény ako má Underworld i keď hneď prvý výstrel mi ho pripomenul a asi takto by vyzerala prestrelka v tmavej miestnosti keby Kurt Wimmer nemal žiadny talent a prečo hlavný záporák vyzerá ako prefetená troska po liečbe a prečo druhého hrá šušľajúci černoch? Strašne veľa sa tu kecá, ale dialógy i keď nie sú dementné, určite neprinútia váš mozok čo i len trošku premýšľať a keď aj zaznie nejaká dobrá otázka, padne odpoveď „Všetko čo viem som ti povedal.“ Akčných scén je málo, sú krátke a navyše zle natočené. Je tu šukačka dvoch anjelov. Tiež zle natočená. To že by mali byť bezpohlavný rovnako ako je aj tento film sa tu nerieši. Veď zobrali na seba podobu človeka takže nejaké pohlavie majú... pád do zabudnutia prepadliska filmových dejín je v tomto prípade jasný. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Pro mě příjemně překvapující film na večerní uspání s melodramatickým přednesem Písma svatého, o kterém jsem si myslel, že bude totální blbost ... byla, ale zábavná. V rámci podobných počinů s pochybným obsahem, který hraničí s brainwashingem ála "Probuďte se!" či přidejte se k nám - "Scientologická misie", ne nudné, ne blbé a ne neposlouchatelné. Lákadlem budiž Andy Whitfield, který mě zaujal v Spartacus:Blood and sand, kde hrál víc než dobře. Jen ten konec mohl být jiný. Byl takový nijaký. Ani happy end, ani bad end, prostě mystic end, to sem nepobral. Jinak ok. - Dyť ty přestřelky (v nadsázce) byly skoro (fakt skoro) jako v Desperadu. ()

The_God 

všechny recenze uživatele

Film, od kterého jsem čekal mnohem víc. Akceptuji, že je to béčko, ale dodnes nevím, jestli je to drama, akční nebo co. Od každého druhu si bere něco, ale nikdy nic nedotáhne do konce. Po zhlédnutí jsem měl pocit zbytečně stráveného času, během kterého jsem se mohl víc bavit. Například škrábáním brambor. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama