Reklama

Reklama

Gabriel - Anděl pomsty

Trailer

Dříve bylo v nebi hned sedm archandělů. Dříve. Dnes už v něm ale zůstal pouze jediný. Ten nejsilnější - archanděl Gabriel. A i jeho brzy čeká odchod z nadýchaných obláčků do pozemského světa. Pouze on totiž může zastavit pandemii zkázy a válku o duše, kterou mezi lidmi rozpoutal padlý anděl smrti Samael, nejtemnější z temných. Gabriel ale ví, že postavit se takovému soupeři bez pomoci by bylo naprosté šílenství. Jeho jedinou šancí je proto naleznout poražené archanděly, znovu vnést do jejich života světlo a sjednotit je do legie dobra, jež se postaví zlu v konečné bitvě všech bitev. A až stane nebe proti peklu, nebude už návratu zpět. Hlavní roli v ponurém, k Matrixu, Vráně či k Equilibriu se hlásícímu mystickému akčnímu thrilleru debutujícího australského režiséra Shanea Abbesse ztělesnil pohledný Andy Whitfield. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Sigmius odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jako pardon...ale tohle bylo i na mě příliš...andělé, kteří se projevují jen barvou očí jdou proti démonům bouchačkama? To fakt ne...bojové scény prokládány dlouhým vykecávání o tom kdo, proč, kde a jak...takže jsem se prokousával 109 minutami neskutečné nudy, kdy jsem myslel, že už to vážně vypnu. Nicméně jsem vytrval, čehož lituji...nemůžu hodnotit jinak... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Brian Cachia: 1. Falling Pt I ,2. Opening Titles ,3. Funhouse ,4. Forbidden Love ,5. Jade Healing ,6. Broken Beyond Repair ,7. Ithuriel ,8. Raphael ,9. Sin Factory Battle ,10. This is a War ,11. Sketching ,12. Arch's Death ,13. Aftermath ,14. Revenge ,15. After the Storm ,16. Union of Souls ,17. Growing Weaker ,18. Slaves to a Higher Purpose ,19. Michael ,20. Accept the Dawn ,21. Angel Eulogy ,22. Falling Pt II ,23. Conclusion, ()

Reklama

Greenpeacak 

všechny recenze uživatele

Akosi som sa strácal v tom miš-maši slov a slovných hračiek a celkovo som nepochopil zámer, pointu, charaktery, kto je s kým a kto je proti nemu a kto je dobrý a kto je zlý a prečo ho zastrelil atď. Hrozný guláš. Kebyže sa to aspoň vykompenzuje na akcii, ale ani to nie. Ďalšie premrhané stiahnuté megabity , ktoré som si mohol radšej nechať k dobro. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nastavovaná kaše s celkem slušnou temnou atmosférou a s poměrně charismatickým hlavním hrdinou, ale to je tak vše. Dialogy jsou hrozivé, akce celkem žádná a příběh nulový. Zkrátka dvě bandy andělů se honěj po zemi a dělaj si navzájem neplechu, což semtam proložej nějákou šílenou rádoby teologickou moudrostí. Chvílemi to ve mě evokovalo hovadinu nejvyššího kalibru jménem Bojovníci, ale zase tak hrozný to nebylo. Občas jsem se i bavil - zejména squadra záporáků mě rozesmála - démoni všech náboženství spojte se. :D 40% ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

Chcel som dať viac ale nešlo to. Snažil som sa odhliadať od nízkeho rozpočtu, ktorý sa tvorcovia snažili využiť naplno, ale vizuál nie je všetko. Príbeh s biblickým námetom, ktorý si požičiava mená anjelov a rozpráva nám miliónkrát videný a počutý boj svetla s temnotou nemá veľmi čo nové ponúknuť. topí sa v klišoidnosti a záverečný twist môže zaskočiť iba málokoho. Herci sú nevýrazní a hlavnej postave chýba uveriteľnosť. Akčné scény síce nie sú najhoršie, ale do príbehu tak akosi nepatria. Takže hodnotenie také, aké si právom zaslúži. 40%. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama