Reklama

Reklama

Držitel nominace na Oscara Will Smith ztvárňuje hlavní roli Bena Thomase, muže, který se ocitl na křižovatce a hledá způsob, jak ulevit svému svědomí. Zjistí, že má moc změnit život sedmi cizích osob, které si zaslouží druhou šanci. Když se však do jedné z nich zamiluje, musí se rozhodnut, zda má odhalit své tajemství – i kdyby to znamenalo vzdát se nadobro svého plánu. Snímek Sedm životů od tvůrců filmu Štěstí na dosah je podmanivým tajemstvím plným emocí, okořeněným láskyplným milostným příběhem a smutným, ale inspirativním koncem. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (1 149)

Bart 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že filmy, u kterých ještě ani v třetině nevím, o čem jsou, ve kterých se dvě postavy pět minut baví o něčem, o čem já nemám ani páru, mě neuvěřitelně rozčilujou. Každopádně tohle byl zajímavý námět, proměněný v průměrný doják. Hlavním kladem filmu je rozhodně vedlejší herecké obsazení, plné neokoukaných tváří, méně už tak obsazení hlavní role. Přiznám se, že Smithův stále konstantní trpitelský výraz v obličeji okořeněný občasnou glycerinovou slzou a stále stejná poloha hlasu už mě na konci filmu nudily, ne-li přímo sr..y. Agent Jay nebo detektiv Mike Lowrey, to jsou role, které Willovi sluší. Ale do filmů, které mají potenciál prověřit skutečný herecký talent, bych se příště na jeho místě raději nepouštěl. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Není to špatné drama, ale co mě dovádělo k šílenství, je neskutečně natahlá stopáž!! Proč to má k sakru dvě hodiny? Opět se ukázalo, že pravidlo méně bývá často více, opravdu platí a u tohohle snímku dvojnásob. Ze začátku jsem se v ději téměr neorientoval, ale asi po 30 minutách bylo jasné kam snímek směřuje. To by nebylo až tak na škodu, ale s přibývajícími minutami je děj více a více natahován a já se ptám proč, když je jasné jak to skončí. Navíc se mi zdá, že Gabriele Muccino tlačí na divákovi emoce možná až zbytečně moc. Will Smith hraje perfektně a jako herec v mých očích stoupá čím dál tím více. Škoda té stopáže, protože kvůli ni nemůžu nad tři hvězdičky...... ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kdybych si nepřečetl obsah filmu vůbec bych netušil co se to v první polovině děje s Willem Smithem. Vědění o co jde mi tedy dodávalo trošku větší jistotu ale i přesto jsem se držel v neustálé pozornosti aby mi ani kousek skládačky neutekl. Sedm životů je bezesporu zajímavý film a Will ukazuje proč je momentálně tolik vyhledávaným hercem. Divák samozřejmě tuší jak film nakonec dopadne. Hlavní hrdina dokázal chytit za srdce svým nevyhnutelným osudem, který si sám pečlivě naplánoval aby odčinil svou chybu. Krásné! ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.6/10] | me: Ufff, Ufff,.... Ťažký film na obyčajný podvečer. Dômyselne ale v rámci (nešpecifikovaných) medzí tlačí sústavne na city diváka a hoci téma všadeprítomnej bolesti a smrti nie je (ako vraví Dara Rollins) môj šialok kávy, film dostal vďaka výbornému herectvu Willa Smitha úplne iný rozmer. Veľmi kvalitne stvárnená rola utrápeného muža plného smútku a bolesti bojujúceho o vykúpenie z vlastnej agónie je to, čo tento film posúva o priečku vyššie. Je to ale smutne smutný film po ktorom som sa necítil o nič lepšie :), čo vnímam po filmárskej stránke ako pozitívnu vec. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Posledných cca 30 minút filmu stálo za to. To, čo však bolo predtým, mohlo byť zaujímavé, nebyť zdĺhavých a nudných scén, ktoré len zbytočne naťahovali minutáž. Prepracovaný bola akurát jeden jediný vzťah, pričom by nebolo na škodu trochu sa pohrať napríklad aj s Ezrovým osudom, či pridať tam ešte niekoho viac na rozpracovanie. Hudba pomalá, zapadajúca do pochmúrnej a smutnej atmosféry filmu. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles, Pasadeně a Malibu v Kalifornii. (Shley)
  • Medúza, kterou si Ben Thomas (Will Smith) koupil, je smrtelně jedovatá Čtyřhranka. Jedná se o tak jedovaté zvíře, že pouhý dotek může způsobit smrt, a to i do 3 minut. Bolest je tak strašná, že člověk může upadnout do bezvědomí. (Inferion7)

Související novinky

Kid a Nemo Smithovi

Kid a Nemo Smithovi

15.01.2009

Klan Smithových dnes opět vládne titulkům filmového zpravodajství. Především je tu remake Karate Kida, ve kterém si hlavní roli zahraje Willův syn Jaden. Stejně důležitou je však postava jeho mentora… (více)

Reklama

Reklama