Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (564)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Mister Fookah má pravdu, je to solidní zábava. Opravdu solidní. Některé vtipy jsou opravdu dobré, dokonce lepší než by člověk čekal, možná je tu jen trochu moc návodů jak prohánět fenky... A skvělá zpráva - Lara Flynn Boyleová za těch pár let od Twin Peaks (odkud ji asi čeští diváci mají v nejčerstvější paměti) jenom zkrásněla. A abych citoval film, jsme směšná planetka, kterou může ovládnout jenom párem mléčných žláz:) Je fakt, že by se tomu dalo docela věřit, oceněním jejích kvalit nebo spíš varováním?:) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

S prvním dílem má druhý díl společné to, že je opět výborně udělaný. Ale zatímco první díl byl ideální pro starší děti i dospělé, tenhle už je vyloženě pro děti. A scénář mi připadá trochu bezradný, po pětileté pauze bych čekal lepší zápletku i víc lepších nápadů. Zaznamenal jsem zkrátka znatelný pokles zábavnosti a vzestup nudnosti - ta úporná snaha o nabubřelou akci a o stylové hláškování hned od začátku je dle mého soudu kontraproduktivní. Třeba scéna s červem Jeffem mi přišla hodně blbá a pes Frank i červouni trapní. Samozřejmě chápu, že je to film v první řadě pro děti, ale čekal jsem prostě trochu něco jiného... Lara Flynn Boyle je sice minimálně stejně sexy jako Linda Fiorentino, ale to k mému vyššímu než průměrnému hodnocení opravdu nestačí. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý odvar prvního dílu, který postrádá jakýkoliv novátorský přístup k věci. Jo, pár nápadů v podobě nových EMzích postaviček se tu najde, ale to je asi tak všechno ke kladům. Příběh plitký, a co je nejhorší, neměl jsem se čemu zasmát! Což je u komedie docela zásadní problém. Ani nemůžu určit, jaké sortě lidí jsou MiB určení, celé je to takové neslané nemastné. 35% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Rozhodně horší než jednička jako u většiny dvojek slavnějších jedniček. Vadí mi, že řada mimozemšťanů je zhotovena na počítači a není tam už to kouzlo masek jako v předchozím díle. Napíklad hlavní nepřítel je hrozný a konec je také divný, kdy princezna odlétá v té lodi. Jinak mě zase potěšily scény s buldočkem :). I příběh mi příjde tak trochu klišovitý. A už to, že trvá hodinu!! než se agent K vzpomene na svůj život a až pak posledních třicet minut hledají nepřítele mi přijde přehnaně krátké. Alespoň to mělo být delší. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

......a tak zase jednou byli pozemšťané zachráněni tajnou organizací ochránců, říkající si MUŽI V ČERNÉM! zatímco ,,J" kromě dohlížení na mimozemšťany neustále neuralizuje parťáky, ,,K" pracuje na poště. a protože je planeta v ohrožení, je třeba jej opět povolat do akce. nakonec i za pomoci Džefa zvítězí. nenáročná zábava hlavně pro ty menší, jen si musí dát pozor na Nýdla!! ()

Galerie (107)

Zajímavosti (27)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama