Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (565)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jestliže mě jednička nikterak neokouzlila, tak o tomhle se to dá říci dvojnásob a ještě to pořádně podtrhnout. Našlo by se tu sice několik zajímavých scén a párkrát jsem se i zasmál, ale tady už zvítězila spíš trapnost nad kvalitou na plné čáře. Mám až obavy jít do dalších dílů, protože tohle jsem vydržel jen s vypětím všech sil. Dokonce mi přišlo, že už ani ústřední dvojici Jones, Smith to moc nebavilo… ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Sice horší než předchozí díl, ale ten nastavil laťku natolik vysoko, že se jí jeho následovníkovi zkrátka překonat nepodařilo. Ale i tak je to efektní podívaná, s fajn hláškama (vede mimozemskej čokl) a s asi nejrozkošnější mimozemšťankou ever. Dalším plusem je Johnny "Jackass" Knoxville, zde dokonce v dvojitý dávce. Skvělá oddychovka, kde se doporučení vypnout mozek mění v příkaz ;-) ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Celkom dôstojné pokračovanie, ktoré rozvíja svojský humor jednotky. Hlavne tu potešia vtipy ohľadom toho, že "všade okolo nás sú ufóni", príjemné sú aj červy a najlepší je pravdaže Frank (v slovenskom dabingu prakticky nepozerateľné!). Will Smith a Tommy Lee Jones sú skvelá parta a vynikájucé duo. Smith zvládol "psychologickú" premenu z nováčika na veterána bravúrne a celý film si skvelo užívajú. Špeciálne efekty sú skvelé a krásne úmyslene béčkovité. Akurát mi tu osobne vadili dve veci - krátka minutáž a viac menej recyklovaný dej jednotky. Naproti tomu je tu úžasná hudba Dannyho Elfmana ... proste skvelá zábava ... ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Nechápu,co proti tomuhle filmu všichni máte.Vždyť je to skoro stejně dobrý jako jednička.Jasně,už to není tak originální,scénář je dost podprůměrný a děj tak prakticky neexistuje.Ale co je na tom,když je to tak skvělá zábava!A to je u filmů nejdůležitější.Will Smith a Tommy Lee Jones jsou skvělá dvojka,parádně je doplnilo boží psisko Frank,skvělí červouni dostali víc prostoru a Rosario Dawson je krásná.Naprostá většina hlášek mě pobavila a můžu se na to kouknout i víckrát.Jo a začátek s Jeffem je fakt úlet.75 % ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(70%) V podstatě se to nese v podobném duchu jako první díl. Jen je to dle mého názoru svižnější, zábavnější a nápaditější. Je tu bohatší scénář, spoustu mimozemšťanů apod. I akce je o něco lepší, stejně tak hudba. Will Smith je tu opět dobrý, jen T.L.Jones je zde trochu upozaděný a tolik mě už nebavil. Ostatní herci ok. Příběhově je to opět slátanina, takže se zde najdou hluchá místa, ale i tak nakonec dávám slabší ale zasloužené 4*. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (28)

  • Ve scéně, kdy jsou J (Will Smith) a pes Frank (Tim Blaney) v garáži, má na sobě Frank černý oblek. Když však poté jedou autem, již jej nemá. (ČSFD)
  • Řídící mechanismus v autě při létání je stříbrný dualshock, ovladač pro konzoli PS2. (Lajty)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama