Reklama

Reklama

Držitel nominace na Oscara Will Smith ztvárňuje hlavní roli Bena Thomase, muže, který se ocitl na křižovatce a hledá způsob, jak ulevit svému svědomí. Zjistí, že má moc změnit život sedmi cizích osob, které si zaslouží druhou šanci. Když se však do jedné z nich zamiluje, musí se rozhodnut, zda má odhalit své tajemství – i kdyby to znamenalo vzdát se nadobro svého plánu. Snímek Sedm životů od tvůrců filmu Štěstí na dosah je podmanivým tajemstvím plným emocí, okořeněným láskyplným milostným příběhem a smutným, ale inspirativním koncem. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (1 149)

genetique 

všechny recenze uživatele

Vyznávači silných príbehov - pripravte sa na emočný šok, pripravte si vreckovky a rezervujte si rameno svojho partnera. Tento film sa dotkne každého nervu vo vašom tele a zasiahne vašu dušu na miesta, o ktorých ste nemali anilen tušenie - a ak nie, potom nieste človek. Dojemný príbeh, ktorý možno stavia od začiatku na istotu, ale je neskutočne dobre zrežírovaný, prirodzene zahraný, k tomu si pridajte krásnu melodramatickú hudbu a ste stratení. Beznádejne. 85%. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Další z vynikajících letošních filmů, které se do našich kin bohužel dostanou až po Oscarech. Muccino a Smith to dali po Štěstí na dosah znovu dohromady a na svou velmi povedenou první spolupráci navazují snad ještě lépe. Sedm životů je film, ve kterém se možná dlouho nebudete orientovat, ale jakmile si začnete jednotlivé náznaky skládat dohromady, uvidíte, že všichni zúčastnění dobře vědí, co dělají. Benův příběh je totiž velice dobře napsaný, skvěle zrežírovaný a jak už je u Smithe zvykem, bezchybně zahraný, takže se nedivte, když vás Sedm životů po hodně matoucím rozjezdu ještě překvapí. Docela mě ale zajímá, kolik lidí v tom všem uvidí jen podlou cestu za zlatými plešouny. (update: Jak tak koukám kolem... moc nás Muccinovi na špek neskočilo. No co, já jsem to hltal upřímně :) ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Nátlak na city nebo jen příběh muže, který chce očistit své svědomí? To je základní otázka, kterou si po zhlédnutí filmu kladu. Konec filmu je totiž jeden velký psychický nátlak na diváka, kdy jen absolutně necitelný člověk by zadržoval slzy. Ale zároveň mám pocit, že tohle dílo nelze vidět jen takto jednoznačně, protože pochopení, o co vlastně jde a co to sledujeme, přichází až v závěru filmu, do té doby je to jen příběh jakéhosi zvláštního muže, který vyhledává různé lidi a snaží se jim v jejich nezáviděníhodných situacích pomoci. Z tohoto důvodu jsou mé pocity po zhlédnutí filmu jaksi smíšené, ovšem to nic nemění na tom, že film je to bezesporu kvalitní, má co nabídnout, snaží se o zajímavý, atraktivní a originální příběh, což se mu také daří. V popředí toho všeho je Will Smith, který umí zahrát kvalitně, o tom už jsem se několikrát přesvědčil, a zde jsem mu vše bez problémů uvěřil, ovšem i jeho herečtí kolegové podávají kvalitní výkony a takový Woody Harrelson i přes svou malou roli mi zřejmě zůstane ještě velice dlouho v paměti, stejně jako celý film, protože tenhle příběh mě opravdu docela dostal. Pokud mám být upřímný, tak jsem po skončení filmu uvažoval i o pěti hvězdách, ale s jednodenním odstupem už to vidím jen na hodnocení mezi čtyřmi a pěti hvězdami, neboli na 90%. A nakonec mě tento film na pět hvězd nepřesvědčil, ale i čtyři hvězdy jsou rozhodně velice dobrým hodnocením. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Jó, Will Smith by se nejraději rozdal...Budou se rozdávat i Oscary? Těžko. Pokud tedy vážená Akademie neulítává na vyloženě dutých (ve smyslu prázdnosti i hlouposti) pokusech o dojemná dramata s ucházejícími hereckými výkony. ___Holt Oko dravce není jediná brutálně nadhodnocená kravina, kterou nám rok 2008 přinesl... ()

HOCKEYKA 

všechny recenze uživatele

Keď som uvidela tento film tesne po jeho uvedení,moje srdiečko po dlhom čase šťastne zaplesalo.Konečne totiž opäť zažilo niečo nezabudnuteľné a krásne,čo ho naplnilo dojatím a celým množstvom ďaľších úžasných pocitov.Myslím,že asi dve hodiny som nebola schopná s nikým hovoriť,celá moja bytosť sa sústredila výlučne na vlastné pocity z uplynulého filmového zážitku.Keby mi bol predtým niekto povedal,že jedneho dna ma film s Willom Smithom rozplače,asi by som ho hned z fleku vysmiala.No stalo sa.To,čo v tomto filme predviedol, ho v mojich očiach katapultovalo na úroveň skvelých dramatických hercov,ktorí sú môjmu srdcu najbližší.Milujem filmy s hlbokou myšlienkou,dokonale prepracované,no nie prekombinované scenáre a režisérov,ktorí ku svojej práci pristupujú s citom a maximálnym odovzdaním.Tento film je dokonalou ukážkou všetkých mojich naj.Nádhera! ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 70 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 169,8 mil. (NIRO)

Související novinky

Kid a Nemo Smithovi

Kid a Nemo Smithovi

15.01.2009

Klan Smithových dnes opět vládne titulkům filmového zpravodajství. Především je tu remake Karate Kida, ve kterém si hlavní roli zahraje Willův syn Jaden. Stejně důležitou je však postava jeho mentora… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno