Reklama

Reklama

Street Fighter: Legenda z Hong Kongu

  • Česko Street Fighter: Legenda o Chun-Li (více)
Trailer 2

Chun‐Li ( Kristin Kreuk – Eurotrip) je ještě malé děvčátko, když obávaný místní gangster Bison (Neal McDonough – Minority Report) unese jejího otce. Když zemře i její matka, rozhodne se, že je čas pro pomstu. Mistr bojových umění ji zasvětí do tajů svého oboru a Chun‐Li se pokusí zachránit otce ze spárů místní mafie. Klasický snímek tohoto žánru sleduje tradiční linii příběhu, doplňuje ji o skvělé akční scény a efektní souboje. Film je adaptací proslávené videohry Street Fighter. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (119)

Mickalle 

všechny recenze uživatele

2 hvězdy jen za to,že to nebyla nuda,jinak všechno špatně. Největší kung fu borec dostává od každýho po tlamě, rádoby vtipný policajti, furt oblíklí na diskotéku, Chun-Li umí lítat a je imuní vůči olovu atd atd atd.... ale docela jsem se celkem i nasmál :D, kdybych měl hodnotit čistě filmově,tak je to o jeden stupeň horší než odpad :o) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Zas tak strasny to neni, proste stupidni akcni becko na jedno skouknuti. Mame tu mizernej pribeh a prvni pulhodinu, nez se konecne zacne neco dit, je to fakt silnej opruz. Mame tu sice nijak se neztrapnujici, ale zaroven ani nic moc nehrajici herce a Kristin Kreuk uz bohuzel zdaleka neni takova kocka jako kdyz se motala po Smallvillu. No a mame tu souboje, kerejch je sice dost a choreografie neni uplne spatna, ale bohuzel je to stupidne sestrihany. Tesil jsem se na souboj Duncana, kterej je fakt hrozna hora a hlas ma, ze by moh namluvit transformery, ale bohuzel absolutne nic nepredvede. Takze celkove nicim moc zajimavy, ale zaroven ani nijak moc nudici becko, ale "prvni dil" se mi libil daleko vic. ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Stejně jako dragon ball evolution je i toto hrůzou tohoto roku, jak už hereckým obsazením tak bojovými scénami, trochu mě zaráží jak se Kristin Kreuk mohla k něčemu takovému upsat ... no každopádně dávat do asijského prostředí néně asijatů než zbytku herců je směšné a pro díly street fighter je toto jako skvrna od vína na bílé košily ... ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Lana po ožiarení známym kryptonitom začne opäť skákať, lámať kosti, lietať a hľadať samu seba... veď o čom bol celý Smallville však? Ale tam sa to bralo, alebo aspoň ja som to bral trochu s patričným nadhľadom, proste mladý superman - "bullshit". Exit Wounds je 8 rokov starý film, avšak v porovnaní s týmto prelomový. Podobná katastrofa ako Dragonball. No a popravde? ani "ksichtik" Lany ma nedostal... v Smallville to fungovalo, tuna nie. 2/10 Bol som prekvapený, aké to bolo nepozerateľné, gyčové, dosť trápne... ()

Kracken 

všechny recenze uživatele

Film který mě absolutně neoslovil. Zlatý časy kdy Van Damme nakopávál zadky svým soupeřům v Krvavým sportu nebo Schwarzenegger v Komandu jsou dávno pryč. Byly to pravda filmy pořádně přitažené za vlasy ale byl tam i hůmor a celkově to byla větší zábava než tahle blbina. Pořád jsem čekal aspoň na jednu zajímavě natočenou akční scénu ale nedočkal jsem se, dokonce ani ten final battle nestál za nic a ikdyž Kristin Kreuk je sympatická a mrštná dívčina, to kung-fu co tam předváděla jsem jí prostě nebaštil. O zbytku filmu nemá smysl vůmec něco psát, protože je to hrůza hrůzoucí. Absolutně nezáživná a nezajímavá podívaná. Jednu hvězdu za hezkou tvářičku :) ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • V úvodní scéně lze vidět letadlo přistávající na letišti Kai Tak a poté i výškovou budovu IFC Two tower. Ta byla však dokončena až v roce 2006 a letiště bylo uzavřeno ještě o 8 let dříve. (Conspi)
  • Ve scéně na pohřbu jsou všichni oblečeni v černém. Čínskou tradicí je však obléci se do bílé, která je místním symbolem smrti. (Conspi)
  • Kristin Kreuk se kvůli roli ve filmu vzdala svého působení v seriálu Smallville (od r. 2001). (Conspi)

Související novinky

Povolání – drtič videoher

Povolání – drtič videoher

29.12.2007

Producent Jerry Bruckheimer tvrdí, že zná recept na úspěšný film podle počítačové hry. Žádná videoherní adaptace se nestala opravdovým trhákem, protože ani jediná z nich neměla opravdu prvotřídního… (více)

Reklama

Reklama