foto

Michael Dobson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Barbie Rock’n Royals
Mune - Strážce měsíce
The Deep (TV seriál)
2014 Slugterra: Démon z neznáma (TV film)
2013 Max Steel (TV seriál)
Ultimate Wolverine vs. Hulk (TV seriál)
2012 Slugterra (TV seriál)
2011 Barbie: Tajemství víl
2010 Barbie a Kouzelný módní salón
2009 Barbie a Tři Mušketýři
Hot Wheels: Bojová pětka (TV seriál)
2008 Barbie a Diamantový zámek
Batman: Black and White (TV seriál)
Hellboy II: The Golden Army - Prologue
2007 Condor, The
I Am Legend: Awakening - Story 2: Isolation
3-2-1 Tučňáci! (TV seriál)
2006 Boom Boom Sabotage
Fantastic Four (TV seriál)
Pucca (TV seriál)
2005 Alien Racers (TV seriál)
Barbie - Fairytopia
Fairytale Christmas, A (TV film)
Fairy Tale Christmas, A (TV film)
Superpes Krypto (TV seriál)
Transformers Cybertron (TV seriál)
2004 Bionicle 2: Legenda Metru Nui
G.I. Joe: Valor Vs. Venom
Transformers: Energon (TV seriál)
2003 Bionicle: Maska světla
Broken Saints
G.I.Joe: Spy Troops the Movie (TV film)
Go-Bots
Joe
Pavučina snů
Silverwing (TV seriál)
2002 Inspector Gadget's Last Case: Claw's Revenge (TV film)
Mladší bráška
Transformers: Armada (TV seriál)
2001 Frank Was a Monster Who Wanted to Dance
Mary-Kate a Ashley (TV seriál)
Miracle of the Cards, The (TV film)
Super Duper Sumos (TV seriál)
Šikula a šikulkové (TV seriál)
Ultimate Book of Spells (TV seriál)
2000 Aaagh! It's the Mr. Hell Show! (TV seriál)
Action Man (TV seriál)
X-men: Začátek (TV seriál)
1999 Cybersix (TV seriál)
Sherlock Holmes in the 22nd Century (TV seriál)
Vražedný manévr (TV film)
1998 Mighty Kong, The
Muž dvou tváří (TV film)
Pocket Dragon Adventures (TV seriál)
Robocop: Alpha Commando (TV seriál)
Shadow Raiders (TV seriál)
Už je v boudě (TV film)
1997 Bojovníci
Ninja Turtles: The Next Mutation (TV seriál)
Zachraňte Willyho 3
Zraněná
1996 Akta X (TV seriál)
Pole, na kterém jsem zemřel (S04E05)
Jose Chung "Od jinud" (S03E20)
Angel of Pennsylvania Avenue, The
Čmuchalové 2 (TV film)
Rukojmí nebo komplic?
1995 G.I. Joe Extreme (TV seriál)
Johnova dívka (TV film)
Street Fighter: The Animated Series (TV seriál)
1994 Akta X (TV seriál)
Duane Barry (S02E05)
Alien IV?
1992 Adventures of T-Rex, The (TV seriál)
Lookin' Good
Soudruzi v akci (TV film)
1989 Dog Soldier
1984 Policajt z Hollywoodu (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace