foto

Michael Dobson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Barbie: Ve světě her
2015 Barbie Rock’n Royals
Mune - Strážce měsíce
2014 Slugterra: Démon z neznáma (TV film)
2011 Barbie: Tajemství víl
2010 Barbie a Kouzelný módní salón
2009 Barbie a Tři Mušketýři
2008 Barbie a Diamantový zámek
Hellboy II: The Golden Army - Prologue
2007 Condor, The
I Am Legend: Awakening - Story 2: Isolation
2006 Boom Boom Sabotage
2005 Barbie - Fairytopia
Fairytale Christmas, A (TV film)
Fairy Tale Christmas, A (TV film)
2004 Bionicle 2: Legenda Metru Nui
G.I. Joe: Valor Vs. Venom
2003 Bionicle: Maska světla
Broken Saints
G.I.Joe: Spy Troops the Movie (TV film)
Go-Bots
Joe
Pavučina snů
2002 Inspector Gadget's Last Case: Claw's Revenge (TV film)
Mladší bráška
2001 Frank Was a Monster Who Wanted to Dance
Miracle of the Cards, The (TV film)
1999 Vražedný manévr (TV film)
1998 Mighty Kong, The
Muž dvou tváří (TV film)
Už je v boudě (TV film)
1997 Bojovníci
Zachraňte Willyho 3
Zraněná
1996 Angel of Pennsylvania Avenue, The
Čmuchalové 2 (TV film)
Rukojmí nebo komplic?
1995 Johnova dívka (TV film)
1994 Alien IV?
1992 Lookin' Good
Soudruzi v akci (TV film)
1989 Dog Soldier
1984 Policajt z Hollywoodu (TV film)

TV seriály

2015 Hloubka (TV seriál)
2013 Max Steel (TV seriál)
Ultimate Wolverine vs. Hulk (TV seriál)
2012 Slugterra (TV seriál)
2009 Hot Wheels: Bojová pětka (TV seriál)
2008 Batman: Black and White (TV seriál)
2007 3-2-1 Tučňáci! (TV seriál)
2006 Fantastic Four (TV seriál)
Pucca (TV seriál)
2005 Alien Racers (TV seriál)
Superpes Krypto (TV seriál)
Transformers Cybertron (TV seriál)
2004 Transformers: Energon (TV seriál)
2003 Silverwing (TV seriál)
2002 Transformers: Armada (TV seriál)
2001 Mary-Kate a Ashley (TV seriál)
Super Duper Sumos (TV seriál)
Šikula a šikulkové (TV seriál)
Ultimate Book of Spells (TV seriál)
2000 Aaagh! It's the Mr. Hell Show! (TV seriál)
Action Man (TV seriál)
X-men: Začátek (TV seriál)
1999 Cybersix (TV seriál)
Sherlock Holmes in the 22nd Century (TV seriál)
1998 Akta X (TV seriál)
Kitsunegari (S05E08)
Hvězdná brána (TV seriál)
V sevření hada (S01E21)
Pocket Dragon Adventures (TV seriál)
Robocop: Alpha Commando (TV seriál)
Shadow Raiders (TV seriál)
1997 Ninja Turtles: The Next Mutation (TV seriál)
1996 Akta X (TV seriál)
Pole, na kterém jsem zemřel (S04E05)
Jose Chung "Od jinud" (S03E20)
1995 G.I. Joe Extreme (TV seriál)
Street Fighter: The Animated Series (TV seriál)
1994 Akta X (TV seriál)
Duane Barry (S02E05)
1992 Adventures of T-Rex, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace